Zot: superfan gaat 292 kijken naar ‘Spider-Man’

Dieter Blarinckx-20 april 2022 om 06:34

Dat zot zijn geen zeer doet bewijst Ramiro Alanis maar eens te meer. Hij ging namelijk al zo’n 292 keer in de bioscoop kijken naar ‘Spider-Man: No Way Home’. En dat is een wereldrecord!

In amper drie maanden tijd ging superfan Alanis dus 292 keer naar de cinema. Hij spendeerde in de cinema - opgeteld - zo’n 720 uur, 30 volledige dagen. En aangezien hij ook telkens aandachtig naar de film keek (en dus niet bezig was met zijn gsm), heeft hem dat een plaatsje in het Guinness Book of Records opgeleverd!

Alles opgeteld zou hij zo’n 3.150 euro gespendeerd hebben aan de bioscoop in kwestie.

Doe jij hem dat na?

Hugh Jackman speelt Wolverine in nieuwe 'Deadpool'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:05

Ryan Reynolds krijgt een nieuwe collega in de derde ‘Deadpool’-film. Niemand minder dan Hugh Jackman maakt zijn opwachting als Wolverine.

Via social media maakt hoofdrolspeler Ryan het nieuws bekend. In een filmpje zegt hij dat er al een tijdje hard gewerkt wordt aan de nieuwe ‘Deadpool’-film. Hij heeft het over zijn personage en vraagt hij aan Hugh, die plotseling door het beeld loopt, of hij Wolverine wil spelen.

Het antwoord op die vraag is ja. Hugh gaat voor de tiende keer Wolverine spelen. Voorheen deed hij dat alleen in de films van ‘X-men’, waarin Deadpool een kleine rol speelde, maar nu maakt hij speciaal voor Ryan een uitzondering.

Starbucks Leuven sluit voorgoed de deuren

Dieter Blarinckx-27 september 2022 om 19:55

Pendelaars en studenten die deze week 's ochtends graag nog een koffietje wilden meepikken uit de Starbucks in Leuven, waren eraan voor de moeite. De populaire koffiebar is - en blijft - immers voorgoed gesloten.

Aan de façade van de vestiging in het station van Leuven hing een groot papier met daarop de boodschap: "Starbucks Leuven is helaas voorgoed gesloten. Heel fel bedankt voor alles!".

De Amerikaanse koffieketen zit nog maar enkele jaren in het stationsgebouw, maar sluit dus nu al de deuren. De reden? Die werd voorlopig nog niet gecommuniceerd. Al zouden er wel al plannen zijn voor een nieuwe koffiebar op de plaats waar Starbucks zat.

Mensen die dus nood hebben aan koffie en zich in het station van Leuven bevinden, kunnen nog terecht bij de Panos.

Helaas is er voorlopig nog geen verder nieuws, dus stay tuned!

Ontdek meer