Zot: superfan gaat 292 kijken naar ‘Spider-Man’

Dieter Blarinckx-20 april 2022 om 06:34

Dat zot zijn geen zeer doet bewijst Ramiro Alanis maar eens te meer. Hij ging namelijk al zo’n 292 keer in de bioscoop kijken naar ‘Spider-Man: No Way Home’. En dat is een wereldrecord!

In amper drie maanden tijd ging superfan Alanis dus 292 keer naar de cinema. Hij spendeerde in de cinema - opgeteld - zo’n 720 uur, 30 volledige dagen. En aangezien hij ook telkens aandachtig naar de film keek (en dus niet bezig was met zijn gsm), heeft hem dat een plaatsje in het Guinness Book of Records opgeleverd!

Alles opgeteld zou hij zo’n 3.150 euro gespendeerd hebben aan de bioscoop in kwestie.

Doe jij hem dat na?

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Tiener opent vuur op basisschool in Texas

Karen Luiken-25 mei 2022 om 06:49- Foto:

Reuters

Een 18-jarige schutter heeft het vuur geopend op een basisschool in de Amerikaanse staat Texas. Zeker negentien kinderen en twee leraren zijn daarbij om het leven gekomen. De verdachte is door de politie doodgeschoten.

De schutter heet Salvador Ramos en komt uit Uvalde. Hij betrad de school met een geweer en pistool. De kinderen die hij dood zou hebben geschoten, variëren in leeftijd van zeven tot tien. Ook raakten verschillende mensen gewond, waaronder naar verluidt twee agenten.

Vlak voordat de schietpartij op de school plaatsvond werd er een 66-jarige vrouw neergeschoten in haar appartement. Dat zou de grootmoeder van de schutter zijn. Ze is waarschijnlijk gedood door haar kleinzoon.

Over het motief van de dader is nog niets bekend.

Ontdek meer