‘Harry Potter’-actrice neemt het op voor J.K. Rowling

Dieter Blarinckx-19 april 2022 om 17:04

De Britse actrice Miriam Margolyes heeft het in een interview met de Britse pers opgenomen voor schrijfster J.K. Rowling. Zij kwam onder vuur te liggen na enkele uitspraken over transgenders.

“Er is niet één antwoord op al deze trans vragen. Maar ik denk dat de belediging die J.K. Rowling heeft gekregen misplaatst is. Ik bewonder haar als mens”, klinkt het bij Myriam.

Andere acteurs zoals Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint distantieerden zich al van Rowlings uitspraken. Ook de cast uit de ‘Fantastic Beasts’-franchise, waaronder Eddie Redmayne en Katherine Waterston sprak zich al publiekelijk uit tegen de uitspraken van Rowling.

Rapper Lil Tjay gewond na schietpartij

Karen Luiken-23 juni 2022 om 06:12

Rapper Lil Tjay is gewond geraakt bij een schietpartij. Hij zou in de nacht van dinsdag op woensdag net na middernacht zijn neergeschoten in Edgewater, een plaatsje in New Jersey. Dat meldt TMZ.

De rapper is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en geopereerd. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend.

De politie is op zoek gegaan naar verdachten en heeft inmiddels drie mannen aangehouden. Eén daarvan zou de schutter zijn die meerdere keren op Lil Tjay heeft geschoten. Eén van de vrienden van de rapper die op het moment van de schietpartij bij de artiest was, zou ook zijn geraakt.

Lil Tjay, geboren met de naam Tione Jayden Merritt, is voornamelijk bekend van zijn nummers ‘In My Head’ en ‘Calling My Phone’. Onlangs is aangekondigd dat hij binnenkort zijn derde album zal uitbrengen.

Fans Harry Styles willen hem uit Amerika krijgen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:18

Op de concerten van de Britse zanger Harry Styles wordt er door de fans de laatste tijd vaak “Leave America” geroepen. Een duidelijk statement van de (vooral) Europese fans. De reden? Ze willen hun idool terug vaker in Europa.

Door de wereldwijde coronapandemie moest Styles zijn wereldtournee verplaatsen, maar volgens zijn fans is hij véél vaker te zien en te horen in de Verenigde Staten dan in zijn thuisland Groot-Brittannië of zelfs de rest van Europa. En dat willen zijn fans even duidelijk maken.

Eén van de hoofdredenen dat Styles zo vaak in Amerika is, is natuurlijk het feit dat hij sinds 2020 samen is met Olivia Wilde. Hij brengt - logischerwijze - veel tijd met haar en haar kinderen door. Al sinds 2014 heeft hij een eigen huis in Beverly Hills, maar daarnaast woont hij nu ook officieel samen met Olivia in een ander huis.

Waarschijnlijk zal hij dus ook in het zonnige L.A. blijven…

Ontdek meer