'Uncharted'-regisseur werkt aan nieuwe Star Wars-game

Nico De Greef-19 april 2022 om 17:50

Skydance New Media, de interactieve tak van de Amerikaanse filmstudio Skydance Media, heeft vandaag aangekondigd dat het een samenwerking is aangegaan met Lucasfilm Games voor het creëeren van een gloednieuwe Star Wars-game.

De relatief nieuwe studio, onder leiding van de bekroonde schrijfster en regisseur Amy Hennig zal een filmische actie-avonturengame gaan ontwikkelen die zich afspeelt in het Star Wars-universum. Behalve dat de game een origineel verhaal zal bevatten, is er verder nog niets geweten over het project. Wanneer het spel uit moet komen is dus ook nog niet bekend.

Amy Hennig staat bekend voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van onder meer de spellen Jax en Daxter, Legacy of Kain en de Uncharted-reeks. Bij laatstgenoemde reeks nam ze zowel de rol van regisseur als creatief directeur op zich, maar schreef ze ook eigenhandig de scripts.

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer