Opnames van nieuwe jongerenreeks 'De Studio's' gestart

Karen Luiken-19 april 2022 om 12:08

Er wordt door VRT NU hard gewerkt aan ‘De Studio’s’, een nieuwe fictiereeks over zes vrienden die hun droom najagen: de wereld veroveren met hun met muziek en stem. Vorige week zijn de opnames gestart.

De personages uit ‘De Studio’s’ zijn allemaal op zoek naar erkenning die ze thuis niet krijgen. Ze doen mee aan een muziekbattle en willen daar tonen wat ze waard zijn. Ze vinden samen een plek waar ze elkaar kunnen aanmoedigen én waar ze kunnen ontsnappen aan hun thuissituatie. Maar zowel vriendschappen als verleidingen worden op de proef gesteld. Hoe ver gaan ze voor hun droom? Gaan ze grenzen over om de top te kunnen bereiken?

De hoofdrollen worden vertolkt door Ahmed Bouchama Sabar, Frederique Figah, Metouka Vlasbomn en Ilias Ennahachi. Andere rollen zijn weggelegd voor Martha Madueke, Mohamed Alem, Roshan Nazari, Lima Kas, Claude Deeklo, Brigitte George, Loise Koné, Younes El Amrioui, Freek Meeusen, Souleymane Manzo, Chahid Doudah, Zaynah Salhi, de tweeling Levi en Mathias Köhne, Clara Cleymans, Koen Van Impe, Guido De Craene en Bas Van Weert.

'De Studio's' is dit najaar te zien op VRT NU en op Prime Video Nederland.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer