BTS komt met nieuwe muziek

Karen Luiken-19 april 2022 om 11:44

Leuk nieuws voor fans van BTS. De Zuid-Koreaanse K-popgroep brengt deze zomer nog een gloednieuw album uit.

Het nieuws wordt met een filmpje bekendgemaakt via social media. Daarbij komt ook de tekst ‘We Are Bulletproof’ voorbij, wat fans doet vermoeden dat dit de naam van het album zal zijn. Het is nog niet duidelijk of dit ook echt zo is.

“BTS komt op 10 juni terug met een nieuwe plaat”, klinkt het in een aankondiging. “Details worden later bekendgemaakt. We kijken uit naar jullie liefde en support voor het album.”

De plaat wordtt de opvolger van ‘Be’ uit 2020.

Dit is de eerste solosingle van Diede

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 20:56

De laatste maanden van 2021 stonden helemaal in het teken van de zoektocht naar een vervanger voor Klaasje bij K3, en zo leerden we ook de goedlachse en muzikale Diede kennen. En zij heeft net haar eerste solosingle gedropt!

Diede Van den Heuvel schopte het tot in de finale van ‘K2 Zoekt K3’, maar verloor tegen Amy en Julia, maar ze bleef niet bij de pakken zitten. Na een eerste single samen met Remi, lanceerde ze zopas haar eerste eigen single ‘Het gaat zoals het gaat’.

"Toen ik het nummer voor het eerst hoorde, wist ik meteen dat dit mijn eerste eigen single zou worden. De melodie bleef in mijn hoofd hangen en ik was gelijk verkocht. Het kwam op het perfecte moment in mijn leven en beschreef precies de situatie van toen", klinkt het bij Diede.

Check de videoclip hier:

Nieuw album Harry Styles is eindelijk gelanceerd

Karen Luiken-20 mei 2022 om 06:30

Een grote dag is aangebroken voor fans van Harry Styles. De zanger heeft zijn langverwachte album ‘Harry’s House’ vandaag gelanceerd.

De plaat is Harry’s derde soloalbum en is de opvolger van ‘Fine Line’ uit 2019. Er staan in het totaal dertien nummers op, waarvan de al eerder uitgebrachte song ‘As It Was’ er één van is.

Een ander liedje heet ‘Daylight’. Daarover gaat het gerucht dat het over Taylor Swift zou gaan, maar Harry ontkent noch bevestigt dat. “Het gaat over een relatie waarin mijn liefde niet werd beantwoord”, aldus de zanger in The Howard Stern Show. “Maar ik ga je niet vertellen over wie het gaat.”

Harry omschreef zijn nieuwe album eerder al als ‘intiem’. “Het klinkt als het grootste en leukste album, maar het is verreweg het meest intieme."

Ontdek meer