Netflix komt met serie én spel van ‘Exploding Kittens’

Karen Luiken-19 april 2022 om 11:06

Fans van ‘Exploding Kittens’ kunnen hun hart ophalen. Netflix introduceert niet alleen een animatieserie van het kaartspelletje, maar ook een mobiele game.

Het is voor het eerst dat de streamingsdienst met een mobiele game en serie van dezelfde franchise uitbrengt. In de serie, die in 2023 verschijnt, neemt het eeuwige gevecht tussen Hemel en Hel epische proporties aan wanneer zowel God als de Duivel terug naar de aarde worden gestuurd - maar dan in de vorm van mollige huiskatten. Rollen zijn weggelegd voor Tom Ellis, Abraham Lim, Lucy Liu, Ally Maki, Mark Proksch en SSasheer Zamata.

Dan de game. Die wordt in mei gelanceerd en werkt eigenlijk hetzelfde als het originele spel waarbij spelers kaarten trekken en ze de exploderende kittens moeten zien te vermijden. Speciaal voor de Netflix-game worden er twee nieuwe actiekaarten toegevoegd: Radar, de kaart die aantoont welke exploderende kitten het dichtst bovenop de stapel ligt, en Flip Flop, de kaart waarmee spelers de volgorde van de kaarten op de stapel omdraaien.De game kan alleen of met meerdere spelers worden gespeeld.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer