‘Blind Getrouwd’-koppel Winnie en Jonah verwachten eerste kindje!

Amber Schepers-19 april 2022 om 07:47

Er staan grote avonturen te wachten voor het 'Blind Getrouwd'-koppel Winnie en Jonah. Via sociale media laat het koppel ons het goede nieuws weten dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Een nieuwe Blind Getrouwd-baby is dus op komst!

De matchmakers van het realityprogramma 'Blind Getrouwd' hebben al vaker bewezen dat ze goed zijn in hun vak. Wie het zich nog goed kan herinneren, weet dat de chemie tussen Winnie Bogaerts (29) en Jonah Hulselmans (33) meteen van het scherm spatte toen ze in 2020 deelnamen aan het vijfde seizoen van het Blind Getrouwd-avontuur. Een match made in heaven, daar was iedereen het over eens. Ze besloten tijdens de laatste aflevering dan ook getrouwd te blijven en kochten niet veel later samen een huis.

Eind vorig jaar vierde het koppel het einde van de verbouwingen van hun huis, maar daar komt nu verandering in. Na een drukke verbouwing mogen Winnie en Jonah opnieuw aan de slag gaan. "Tijd om die werkkleren terug boven te halen om aan de babykamer te beginnen want wij zijn heel blij om jullie te kunnen vertellen dat we in september ons eerste kindje verwachten", laat het koppel weten via Instagram. In september vieren de tortelduifjes dus niet enkel hun derde huwelijksverjaardag, maar verwelkomen ze ook hun eerste kindje!

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer