Zien: eerste teaser 'Thor: Love and thunder' gedropt!

Dieter Blarinckx-18 april 2022 om 20:03

Vanaf 6 juli kan je in de bioscoop terug op avontuur samen met Marvel-superheld Thor, want vanaf die dag speelt 'Thor: Love and Thunder' in de zalen!

In dit nieuwe hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe keert Chris Hemsworth terug als Thor, maar daarnaast zal deze keer ook love interest Natalie Portman uitgroeien tot Mighty Thor! Andere personages uit het MCU zoals Valkyrie, Sif, Grandmaster en Peter Quill (aka Star-Lord) zullen te zien zijn in dit nieuw hoofdstuk.

Over het verhaal is - tot nog toe - bizar weinig geweten. Wél werd er zonet een eerste teaser online gedropt.

‘Thor: Love and Thunder’ zal vanaf 6 juli te zien zijn in de bioscoop. Check de teaser trailer hier:

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Zien: dit is de gloednieuwe trailer van 'Thor: Love and Thunder'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 05:34

Thor is back! En dat zullen we geweten hebben, want ook een gloednieuwe en epische trailer van ‘Thor: Love and Thunder’ werd zopas gedropt!

In deze vierde film van de ‘God of Thunder’, krijgen we voor het eerst ook actrice Natalie Portman als ‘Mighty Thor’ te zien, maar ook acteur Christian Bale die in de huid zal kruipen van ‘Gorr the God Butcher’.

Ook Tessa Thompson, Jeff Goldblum en Chris Pratt zullen hun rollen hernemen.

‘Thor: Love and Thunder’ zal vanaf 6 juli te zien zijn in de bioscoop!

Ontdek meer