Teleurstellende cijfers voor derde ‘Fantastic Beasts’-film

Dieter Blarinckx-18 april 2022 om 20:00

Bij ons is ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ al zo’n twee weken te zien, maar de film draait pas sinds afgelopen weekend in de Amerikaanse bioscopen. En dat openingscijfer was zéér teleurstellend.

Het derde deel in de franchise bracht namelijk slechts 43 miljoen dollar (39 miljoen euro) op tijdens het openingsweekend in de VS. Van alle films in de reeks, ook met de ‘Harry Potter’-films gerekend, is dit het slechtste cijfer ooit.

Wereldwijd bracht ‘The Secrets of Dumbledore’ zo’n 193 miljoen dollar (178 miljoen euro) op. De teleurstellende cijfers zijn vooral te wijten aan het feit dat de Chinese bioscoopmarkt nog niet op volle toeren draait omwille van het coronavirus. Maar naar alle waarschijnlijkheid zal de derde prent in de ‘Fantastic Beasts’-saga zo’n 400 miljoen dollar in het laatje brengen…

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' is nu te zien in de bioscoop. Hier kan je meer info & tickets vinden. Check de trailer hieronder:

Trailer nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film online!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 09:48

Leuk Marvelnieuws want de gloednieuwe en allereerste trailer van de derde 'Guardians of the Galaxy'-film werd zopas gedropt! En die ziet er alvast veelbelovend uit!

Dit derde deel in de franchise belooft alvast emotioneel te worden. Volgens regisseur James Gunn is het ook meteen de laatste in de reeks, dus dat wil misschien zeggen dat we voorgoed afscheid moeten nemen van bepaalde karakters. En die vibe merken we toch ook al wel wat in de trailer.

Bekijk de gloednieuwe trailer hieronder en check 'm vanaf 3 mei in de Belgische bioscopen:

Beer onder invloed van cocaïne speelt hoofdrol in horror

Karen Luiken-02 december 2022 om 07:36

Maak je klaar voor een bizarre nieuwe horror. Universal is druk bezig met de titel ‘Cocaine Bear’, een film die gaat over een beer die onder invloed is van cocaïne. De nieuwe trailer is deze week verschenen en die belooft heel veel hilariteit.

Het verhaal uit de film is losjes gebaseerd op een incident uit 1985. Een zwarte beer haalde in Amerika toen het nationale nieuws nadat hij een enorme hoeveelheid cocaïne had geconsumeerd. De drugs waren uit een vliegtuig in de bossen van Georgia gevallen.

In de film draait het verhaal om een groep agenten, criminelen, toeristen en tieners die samenkomen in een bos. Ze vluchten allemaal voor de beer die compleet is losgeslagen na een inname van drugs. Het enige waar het beest op uit is, is bloed.

‘Cocaine Bear’ is vanaf februari te zien in de bioscoop. De trailer check je hier:

Ontdek meer