Cristiano Ronaldo verliest ongeboren zoontje

Dieter Blarinckx-18 april 2022 om 19:35

Voetballer Cristiano Ronaldo en vriendin Georgina Rodriguez hebben via instagram droevig nieuws bekendgemaakt. Ze zijn immers één van hun twee verwachte kindjes verloren.

Het koppel was in blijde verwachting van een twee-eiige tweeling, maar enkel het meisje werd gezond en wel ter wereld gebracht:

"Het is met het diepste verdriet dat we het overlijden van onze kleine jongen aankondigen. Het is de grootste pijn die een ouder kan voelen. Alleen de geboorte van onze andere baby, een meisje, geeft ons de kracht om dit moment door te komen met hoop en blijdschap. Wij willen de artsen en verpleegkundigen bedanken voor alle geboden zorg en ondersteuning. We zijn er kapot van en vragen om privacy in deze zeer moeilijke tijd. Onze jongen, jij bent onze engel. We zullen voor altijd van je houden."

Veel sterkte!

Deze 'Harry Potter'-actrice komt naar Comic Con!

Dieter Blarinckx-27 september 2022 om 20:13

Potterheads, opgelet! Comic Con Brussels heeft namelijk een gloednieuwe gast aangekondigd en het is niemand minder dan de geliefde 'Harry Potter'-actrice Natalia Tena!

Natalia Tena ken je hoogstwaarschijnlijk als Nymphadora Tonks uit de ‘Harry Potter’-films. Ze werd voor het eerst geïntroduceerd in ‘Harry Potter and the Order of the Phoenix’ en stierf uiteindelijk vechtend aan de zijde van haar man tijdens de Battle of Hogwarts in ‘Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2’.

Naast ‘Harry Potter’, kan je ze misschien ook kennen als Osha, de wildling die Bran en Rickon Stark beschermde in ‘Game Of Thrones’ of als Twi'Lek Xi'an in ‘The Mandalorian’.

Tena zal enkel op zaterdag 29/10 aanwezig op Comic Con Brussels en zal beschikbaar zijn voor photoshoots en handtekeningen.

Meer info kan je hier vinden.

Martien Meiland zingt titelsong van film in

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:34

Martien Meiland is van alle markten thuis. Hij kan acteren, verbouwt kastelen en scoort veel fans als realityster. Maar binnenkort laat hij ook een ander talent zien: hij gaat een titelsong inzingen van een bioscoopfilm.

De film waar het om draait is ‘De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’. Daarin speelt Martien de rol van kasteelheer Jean Claude. Maar nu blijkt dus dat acteren niet het enige is wat hij voor de film doet. Hij gaat samen met een piet ook de titelsong inzingen.

Benieuwd naar het gouden keeltje van Martien? De film zal vanaf 5 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Ontdek meer