Cristiano Ronaldo verliest ongeboren zoontje

Dieter Blarinckx-18 april 2022 om 19:35

Voetballer Cristiano Ronaldo en vriendin Georgina Rodriguez hebben via instagram droevig nieuws bekendgemaakt. Ze zijn immers één van hun twee verwachte kindjes verloren.

Het koppel was in blijde verwachting van een twee-eiige tweeling, maar enkel het meisje werd gezond en wel ter wereld gebracht:

"Het is met het diepste verdriet dat we het overlijden van onze kleine jongen aankondigen. Het is de grootste pijn die een ouder kan voelen. Alleen de geboorte van onze andere baby, een meisje, geeft ons de kracht om dit moment door te komen met hoop en blijdschap. Wij willen de artsen en verpleegkundigen bedanken voor alle geboden zorg en ondersteuning. We zijn er kapot van en vragen om privacy in deze zeer moeilijke tijd. Onze jongen, jij bent onze engel. We zullen voor altijd van je houden."

Veel sterkte!

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer