Monopoly lanceert Disney Villains-versie

Dieter Blarinckx-17 april 2022 om 20:56

Monopoly heb je tegenwoordig in allerlei verschillende variaties. Zo ken je hoogstwaarschijnlijk de Harry Potter- en Plopsaland-versie wel al, maar nu komt er ook een versie met de Disney Villains (schurken) als thema! Dus haal je inner Maleficent al maar boven!

Aan het begin van deze versie kies je natuurlijk je iconische schurk. Zo kan je kiezen tussen Cruella de Vil, Jafar, Scar, de Evil Queen uit ‘Sneeuwwitje’, Maleficent en Kapitein Haak. De basis van het spel blijft hetzelfde als het origineel, maar het zijn de details die deze variatie helemaal onderdompelen in het Disney Villains-thema.

"Stel je klassieke Disney schurken voor die stelen, samenzweren en strijden om te zien wie de kwaadaardigste van allemaal is! Hoe meer schurken een speler inhuurt, hoe meer huur hij kan innen”, klinkt het in de beschrijving.

Deze nieuwe versie is nu alvast te koop via de online webshop Amazon, maar zal vanaf 17 september ook fysiek in de winkelrekken liggen.

Charli XCX annuleert optreden in Brussel

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:18

Slecht nieuws voor fans die vanavond naar het optreden van Charli XCX in Brussel zouden gaan. De show gaat niet door omdat de zangeres last heeft van stemproblemen.

Behalve het optreden in Brussel cancelt Charli XCX ook de show die ze morgen in Utrecht zou geven. “Ik vind het verschrikkelijk om te moeten melden dat ik zowel mijn show in Brussel als in Utrecht moet afzeggen. Ik ben mijn stem kwijt en ook al doe ik alles om ‘m terug te laten keren, niks werkt”, aldus Charli XCX.

De zangeres moet de komende tijd zoveel mogelijk rust nemen om ervoor te zorgen dat haar stem weer normaal wordt. “Ik zou willen dat ik voor jullie kon optreden, maar zingen is letterlijk onmogelijk op dit moment. Het spijt me zo erg dat ik jullie moet teleurstellen. Ik keek heel erg uit naar deze twee Europese shows.”

Makers 'Stranger Things' doen geheimzinnig over spin-off

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:05

Eerder dit jaar werden fans van ‘Stranger Things’ verrast met het nieuws dat er een spin-off komt van de succesvolle Netflix-serie. Matt en Ross Duffer, makers van de show, hebben al een idee waar die over moet gaan. Maar de plannen worden met helemaal niemand gedeeld.

“We hebben wel een idee voor een spin-off waar we super enthousiast over zijn”, aldus de broers volgens Variety. “Maar we hebben het nog tegen niemand verteld. Laat staan dat we al iets op papier hebben gezet.”

Hoewel de breinen achter ‘Stranger Things’ heel geheimzinnig doen, zeggen ze wel dít: “We denken dat iedereen - inclusief Netflix - verrast zal zijn als ze het concept horen. Het is heel, heel anders.”

Ze onthullen dat er één persoon is die inmiddels heeft geraden waar de plannen over gaan. En dat is niemand minder dan Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in 'Stranger Things'. “Op de een of andere manier heeft Finn Wolfhard, die een slimme jongen is, correct geraden waar het over zou gaan. Maar afgezien van Finn weet niemand anders het.”

Ontdek meer