Zien: spelen oud-kandidaten een rol in finale 'De Mol'?

Dieter Blarinckx-17 april 2022 om 20:43

Op zondag 8 mei komen we te weten wie de fakkel van mol Philippe overnam en dus dit tiende seizoen van 'De Mol' zich bezighield met de boel te saboteren. En zender Play4 is iets speciaals van plan met die finale...

Zoals je als trouwe 'De Mol'-fan waarschijnlijk al weet, kan je zélf aanwezig zijn bij die spannende ontknoping. De finale is immers live te volgen in Paleis 12 in Brussel. Tickets zijn nog steeds te koop. Maar hoewel iedereen dacht dat het om een doodnormaal event zou gaan, lijkt er nu toch meer aan de hand...

Zender Play4 lanceerde immers een raadselachtige video rond die finale. Presentator Gilles stuurt verschillende uitnodigingen naar oud-kandidaten, maar zegt er ook bij dat ze misschien wel een rol hebben in die finale. Wat zou dat kunnen betekenen?

Check de aankondiging hier:

Job-alert: Student Kick-Off zoekt organisatietalent

Karen Luiken-09 december 2022 om 07:30

Op zoek naar een job? We hebben een aantal toffe vacatures voor je gevonden. Ideaal voor studenten die niet alleen een bak ervaring op willen doen, maar zich tegelijkertijd ook bezig willen houden met feesten. De organisatie van Student Kick-Off zoekt nieuw personeel!

De gehele organisatie van Student Kick-Off wordt ieder jaar vernieuwd. Dat betekent dat er voor elke student een functie bestaat en dat er momenteel veel verschillende opties zijn. Of je je nu bezig wilt houden met de productie, financiën, drank, opbouw, PR of IT: er is voor ieder wat wils.

Bij de ene functie ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van teambuildings, bij de andere voor het verzorgen van eten en drinken. Weer een andere functie geeft je de mogelijkheid om je ervaring op het gebied van veiligheid en mobiliteit op te bouwen.

Benieuwd naar alle opties? Klik (en solliciteer) dan hier!

Maksim Stojanac wint 'BV Darts'

Karen Luiken-09 december 2022 om 07:18

Na een wekenlange strijd is er eindelijk iemand tot winnaar gekroond in ‘BV Darts’. En die winnaar is niemand minder dan Maksim ‘Mad Maks’ Stojanac. Hij won in het in de laatste wedstrijd van Hans van Alphen.

Met een 3-0 overwinning schrijft Maksim de dartstitel op zijn naam en mag hij de felbegeerde wisselbeker mee naar huis nemen. Hij versloeg Francesco Planckaert in de halve finale en deed in de finale hetzelfde met Hans van Alphen. Laatstgenoemde won het in zijn halve finale dan weer van Tourist LeMC.

“Ik zou kunnen zeggen dat ik de beste darter ben, maar dat is eigenlijk niet waar”, aldus Maksim. “Al heb ik nu wel heel goed gespeeld en vond ik vlotjes de triples. Dus ik ben super blij! Voor de finale heeft Tourist me achter de schermen gezegd dat ik de beker naar Antwerpen moest halen, dus dat heb ik gedaan!”

Ontdek meer