Zien: spelen oud-kandidaten een rol in finale 'De Mol'?

Dieter Blarinckx-17 april 2022 om 20:43

Op zondag 8 mei komen we te weten wie de fakkel van mol Philippe overnam en dus dit tiende seizoen van 'De Mol' zich bezighield met de boel te saboteren. En zender Play4 is iets speciaals van plan met die finale...

Zoals je als trouwe 'De Mol'-fan waarschijnlijk al weet, kan je zélf aanwezig zijn bij die spannende ontknoping. De finale is immers live te volgen in Paleis 12 in Brussel. Tickets zijn nog steeds te koop. Maar hoewel iedereen dacht dat het om een doodnormaal event zou gaan, lijkt er nu toch meer aan de hand...

Zender Play4 lanceerde immers een raadselachtige video rond die finale. Presentator Gilles stuurt verschillende uitnodigingen naar oud-kandidaten, maar zegt er ook bij dat ze misschien wel een rol hebben in die finale. Wat zou dat kunnen betekenen?

Check de aankondiging hier:

Ketnet krijgt nieuwe fictiereeks: 'Kids on the Block'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 06:29

Ketnet start deze zomer met de opnames van ‘Kids on the Block’. In de nieuwe fictiereeks worden de avonturen van een groep kinderen in een cité in Limburg gevolgd.

Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s: het komt allemaal voorbij in ‘Kids on the Block’.

De reeks wordt geregisseerd door Sarah Kasmi, die de focus legt op inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen elkaar kruisen, kleine drama’s en eerste liefdes delen. Het eindresultaat is vanaf 2023 op Ketnet te zien.

Andere projecten waar de zender deze zomer aan werkt, zijn nieuwe afleveringen van ‘3Hz’, ‘Meisjes’, ‘GameKeepers’ en ‘Samson & Marie IJsjestijd’. Het derde seizoen van ‘3Hz’ verschijnt eind 2023, de overige reeksen komen dit najaar al naar Ketnet.

To do: Studio 100 lanceert belevingsexpo in Oostende!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:47

Van 8 juli tot en met 4 september kan je je in het Kursaal van Oostende helemaal onderdompelen in de wereld van Studio 100. Niet alleen met de bootcamp van K3, maar ook met de exclusieve Studio 100 belevingsexpo!

Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij het binnenkomen een exclusieve gratis “Studio 100 Aan Zee”-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Tickets zijn nu te koop via deze website! Een ticket voor de expo kost 16 euro, maar je kan ook een combi kopen (mét toegang tot de K3 bootcamp) voor 26 euro!

Ontdek meer