Zien: Gert neemt écht afscheid van Samson en het publiek

Dieter Blarinckx-17 april 2022 om 07:56

Gisterenavond vond de allerlaatste afscheidsshow van Samson & Gert plaats in het Pop-Up Theater in Puurs. En dat wil dus zeggen dat Gert definitief afscheid moest nemen.

Studio 100 zelf plaatste enkele leuke beelden op sociale media over het einde van de allerlaatste afscheidsshow.

"Bedankt Gertje voor al die mooie jaren! ♥️ Gelukkig zetten Samson & Marie de traditie verder met een nieuwe Kerstshow! 🤩✨", klinkt het bij hun laatste post.

Dochter Marie neemt vanaf nu dus de fakkel definitief over van haar vader.

Check de hartverwarmende beelden hieronder:

Het awkward cadeau van Clémentine!

Joyce Vander Auwera-07 december 2022 om 15:30

Clémentine werd uitgenodigd op het Amazon Launch Event en mocht een awkward cadeau ruilen voor een veel leuker presentje. 👀🎁 Heb jij nog inspiratie nodig voor jouw holiday gifts? 🎄 Check https://amazon.com.be

Hilary Duff kampte als tiener met eetstoornis

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:32

Hilary Duff heeft als tiener jarenlang geworsteld met een zware eetstoornis. Dat vertelt de actrice in een gesprek met Women’s Health Australia.

De 35-jarige Disney-ster was erg jong toen ze in de spotlights kwam te staan. Ze dacht toen dat alle actrices mager moesten zijn en die gedachte resulteerde in een ongezonde relatie met haar lichaam. “Het was verschrikkelijk”, zegt Hilary.

De actrice kampte met een eetstoornis, maar heeft haar levensstijl later toch om kunnen gooien. Inmiddels gaat het stukken beter. “Ik waardeer mijn gezondheid en doe activiteiten waardoor ik me sterk voel. Ik breng tijd door met mensen die me een goed gevoel geven en dezelfde mening delen over gezondheid, positiviteit van het lichaam en voldoende slaap.”

Ontdek meer