Celine en Michiel lanceren binnenkort een boek!

Dieter Blarinckx-17 april 2022 om 07:53

Cemi, het veelbesproken en succesvolle YouTubeduo bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut, lanceert binnenkort een boek!

Het boek zal fans en lezers een unieke blik gunnen in het leven van het koppel. Daarnaast staan er ook heel wat tips in voor challenges en pranks, en kan de lezer ook spelletjes en activiteiten terugvinden in het boek.

Cemi heeft zo’n 12 miljoen volgers op TikTok. Op YouTube zitten ze aan zo’n 650.000 abonnees.

Inbrekers dringen huis Perrie Edwards binnen

Karen Luiken-30 september 2022 om 08:39

Perrie Edwards is deze week het slachtoffer geworden van een woninginbraak. De Little Mix-zangeres en haar verloofde Alex Oxlade-Chamberlain waren samen met hun zoontje thuis toen overvallers hun huis binnenvielen.

De inbraak vond volgens The Sun dinsdag plaats. Perrie en haar verloofde zaten beneden toen misdadigers binnendrongen en allerlei dure spullen zoals sieraden en designerhandtassen buitmaakten. Hun dertien maanden oude zoontje was ook in het huis aanwezig.

“De brutaliteit dat dit gedaan wordt terwijl ze thuis waren, is angstaanjagend”, zegt een vriend van het koppel tegen The Sun. “Ze zijn diepbedroefd dat veel waardevolle spullen die veel voor hen betekenden - niet alleen financieel - zijn gestolen.”

Het koppel heeft de politie gebeld, maar agenten konden niet voorkomen dat de daders er met de buit vandoor gingen.

Band tussen Louis Tomlinson en Zayn Malik nog altijd niet hersteld

Karen Luiken-30 september 2022 om 08:31

De ruzie startte bijna zeven jaar geleden, maar Louis Tomlinson en Zayn Malik hebben het nog altijd niet bijgelegd. Dat heeft Louis onthuld tijdens een optreden in de ‘Zach Sang Show’.

Het begon allemaal in 2015 toen Zayn besloot One Direction te verlaten. De band tussen de zanger en andere leden verslechterde en blijkbaar loopt het na al die jaren nog steeds niet helemaal lekker. Louis heeft naar eigen zeggen geprobeerd om in contact te komen met Zayn, maar dat was zonder resultaat. De twee spreken elkaar niet meer.

“Ik heb in de afgelopen jaren vaak aan hem gedacht en gehoopt dat het goed met hem gaat”, aldus Louis over Zayn. “Maar het is moeilijk. Ik wens hem het beste.”

Ooit hoopt Louis de relatie te kunnen herstellen. “Als de tijd rijp is. Ik denk dat we elkaar gewoon tegen het lijf moeten lopen, want we hebben elkaars nummer niet. Misschien dat social media de oplossing is.”

Ontdek meer