Lizzo dropt nieuw album in juli

Dieter Blarinckx-16 april 2022 om 19:52

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft via Instagram aangekondigd dat ze volop bezig is met nieuwe muziek! Haar nieuwe album zal vanaf 15 juli verkrijgbaar zijn.

Op Instagram postte de zangeres een stijlvolle zwart-witfoto van zichzelf, met enkel het bijschrift “Special. 15 juli”. De foto lijkt ook meteen de albumcover te zijn, want bovenaan kunnen we de titel ‘SPECIAL’ lezen.

Aftellen tot 15 juli dus!

Selena Gomez werkt aan nieuw album

Karen Luiken-25 mei 2022 om 06:13

Grote kans dat er binnenkort nieuwe muziek van Selena Gomez verschijnt. De zangeres laat weten bezig te zijn met een album.

“Ik ben net klaar met het vierde seizoen van mijn kookprogramma en werk nu in Los Angeles aan mijn album”, aldus Selena in de ‘Crew Call’-podcast.

Of er ook een bijbehorende tournee komt, is nog niet bekend. Selena sluit het in ieder geval niet uit. “Ik sta ervoor open, maar ik heb natuurlijk wel verplichtingen, dus de tijd moet rijp zijn. Het staat niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje.”

Het nog titelloze album volgt Selena’s vorige platen ‘Rare’ uit 2020 en ‘Revelación’ uit 2021 op.

Dit is de eerste solosingle van Diede

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 20:56

De laatste maanden van 2021 stonden helemaal in het teken van de zoektocht naar een vervanger voor Klaasje bij K3, en zo leerden we ook de goedlachse en muzikale Diede kennen. En zij heeft net haar eerste solosingle gedropt!

Diede Van den Heuvel schopte het tot in de finale van ‘K2 Zoekt K3’, maar verloor tegen Amy en Julia, maar ze bleef niet bij de pakken zitten. Na een eerste single samen met Remi, lanceerde ze zopas haar eerste eigen single ‘Het gaat zoals het gaat’.

"Toen ik het nummer voor het eerst hoorde, wist ik meteen dat dit mijn eerste eigen single zou worden. De melodie bleef in mijn hoofd hangen en ik was gelijk verkocht. Het kwam op het perfecte moment in mijn leven en beschreef precies de situatie van toen", klinkt het bij Diede.

Check de videoclip hier:

Ontdek meer