Dit duo vervangt Peter Van de Veire op MNM

Dieter Blarinckx-16 april 2022 om 19:44

Nu radiolegende Peter Van de Veire niet langer te horen zal zijn op MNM, staat de opvolging al klaar. De 25-jarige Kawtar Ehlalouch en 28-jarige Robin Keyaert staan te springen om de fakkel van hem over te pakken.

Na de paasvakantie zal het nieuwe radioduo iedere ochtend te horen zijn op de Vlaamse radiozender MNM.

“Het zijn grote schoenen om te vullen, maar we moeten vooral ons eigen ding doen en niet te veel naar vroeger kijken. De lat die Peter legde is er uiteraard nog steeds, maar we moeten onszelf de tijd geven om op ons eigen tempo te groeien”, klinkt het bij de twee in een interview met het Vlaamse dagblad Het Laatste Nieuws.

Vanaf dinsdag 19 april zijn Kawtar en Keyaert dus te horen op MNM!

Good luck!

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

Ontdek meer