Zien: eekhoorn Scrat krijgt eindelijk zijn eikel te pakken!

Dieter Blarinckx-16 april 2022 om 09:00

Na zo’n 20 jaar valt het doek over de Blue Sky Studios, het productiehuis achter de populaire ‘Ice Age’-franchise. En om dat einde met een BANG af te sluiten, kreeg eekhoorntje Scrat ein-de-lijk zijn eikel te pakken!

Het heeft dus zo’n zes films en twintig jaar geduurd, maar eekhoorn Scrat, een populair personage uit de ‘Ice Age’-films, heeft eindelijk zijn welverdiende eikel te pakken gekregen! Dat gebeurde naar aanleiding van het sluiten van de Blue Sky Studios, het productiehuis achter de ‘Ice Age’-franchise.

“Nu onze studio de deuren sluit, is ons team van animatoren nog één keer samengekomen om deze scène te maken. Het is een afscheid, op onze eigen voorwaarden”, klinkt het bij de allerlaatste video van het Blue Sky team.

Check ‘m hieronder:

Lindsay Lohan binnenkort in nieuwe Netflix-kerstfilm!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:56

Hoewel Halloween en Sinterklaas eerst nog moeten passeren, is Netflix alvast helemaal klaar voor Kerstmis. Zij kondigden immers zopas hun gloednieuwe kerstfilm met niemand minder dan Lindsay Lohan aan!

Lohan zal naast 'Glee'-acteur Chord Overstreet schitteren in de cliché kerstfilm 'Falling For Christmas'. Dat werd door Netflix zelf zopas gedeeld via sociale media:

"Het is 3 oktober vandaag (de kenners weten hoe belangrijk deze datum is): vanaf 10 november straalt Lindsay Lohan in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas 🎄", luidt het in de caption.

Een trailer is er helaas nog niet, maar wel werd de officiële poster onthuld.

Check 'm hieronder en stream 'Falling For Christmas' vanaf 10 november via Netflix!

Zien: hier is de nieuwe trailer van tweede 'Black Panther'-film

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 15:41

Marvelfans, opgelet! Marvel en Disney hebben namelijk zonet de langverwachte officiële trailer van de tweede 'Black Panther'-film gedropt. En die beelden zien er episch uit!

In de film zien we hoe de natie van Wakanda rouwt om het verlies van koning T'Challa (Black Panther). Tegelijkertijd zien we de opkomst van Prince Namor (de Sub-Mariner), die samen met zijn koninkrijk Atlantis een oorlog dreigt te voeren tegen Wakanda.

Nu is het aan Queen Ramonda, T'Challa's zusje Shuri, de Dora Milaje en nieuwe helden als Riri Williams/Ironheart om de toekomst van Wakanda te beschermen.

'Black Panther: Wakanda Forever' zal vanaf 9 november te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check 'm hier:

Ontdek meer