Zien: eekhoorn Scrat krijgt eindelijk zijn eikel te pakken!

Dieter Blarinckx-16 april 2022 om 09:00

Na zo’n 20 jaar valt het doek over de Blue Sky Studios, het productiehuis achter de populaire ‘Ice Age’-franchise. En om dat einde met een BANG af te sluiten, kreeg eekhoorntje Scrat ein-de-lijk zijn eikel te pakken!

Het heeft dus zo’n zes films en twintig jaar geduurd, maar eekhoorn Scrat, een populair personage uit de ‘Ice Age’-films, heeft eindelijk zijn welverdiende eikel te pakken gekregen! Dat gebeurde naar aanleiding van het sluiten van de Blue Sky Studios, het productiehuis achter de ‘Ice Age’-franchise.

“Nu onze studio de deuren sluit, is ons team van animatoren nog één keer samengekomen om deze scène te maken. Het is een afscheid, op onze eigen voorwaarden”, klinkt het bij de allerlaatste video van het Blue Sky team.

Check ‘m hieronder:

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Ontdek meer