KJ Apa heeft rol beet in nieuwe DC-film

Dieter Blarinckx-16 april 2022 om 08:51

'Riverdale'-acteur KJ Apa heeft groot nieuws bekendgemaakt: hij werd namelijk gecast voor een van de hoofdrollen in de opkomende DC-superheldenfilm 'Wonder Twins'. De film zal exclusief gemaakt worden voor de streamingdienst HBO Max.

De 24-jarige acteur zal naast actrice Isabel May te zien zijn in de nieuwe superheldenfilm van DC, ‘Wonder Twins’. Ze kruipen in de huid van tweeling Zan & Jayna.

De tweeling is afkomstig van de planeet Exxor en werd informeel opgeleid door de DC superhelden. In een Super Friends stripboek uit 1977 van E. Nelson Bridwell en tekenaar Ramona Fradon, wordt verder beschreven dat de tweeling wees werd tijdens een plaag en geadopteerd door de buitenaardse Exorians. Onderweg krijgen ze Gleek als huisdier. Nadat ze erachter zijn gekomen dat de schurk Grax de Aarde wil vernietigen, reizen ze erheen om de Justice League te waarschuwen. Uiteindelijk gaan ze op in het leven op aarde als Zweedse uitwisselingsstudenten en gaan ze naar de Gotham City High School.

De film zal in 2023 te streamen zijn via HBO Max, en waarschijnlijk bij ons via Streamz.

Jade en Gio zijn uit elkaar

Karen Luiken-08 december 2022 om 17:50

Verdriet in YouTube-land. Jade en Gio hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat maken de twee bekend via social media.

“Wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar. We hebben besloten om uit elkaar te gaan”, aldus Jade op Instagram.

Het was volgens de YouTubers geen makkelijke beslissing, maar wel eentje die voor zowel Jade als Gio beter zal zijn. “We houden nog steeds super veel van elkaar”, zo klinkt het. “En ik ben heel dankbaar voor de bijzondere tijd die we met elkaar hebben gehad so far.”

Gio heeft ook een video over de break-up op YouTtube gezet. Daarin zegt hij dat het al een tijdje niet meer lekker liep tussen de twee.

Zien: teaser nieuwe film met Robert Pattinson online

Dieter Blarinckx-08 december 2022 om 15:48

'Twilight'-acteur Robert Pattinson was onlangs nog te zien in 'Tenet' en 'The Batman', maar nu werd er al een teaser gedropt van zijn gloednieuwe film: het aankomende sci-fi epos 'Mickey 17'.

In de film van regisseur Bon Joon-Ho speelt Pattinson de rol van Mickey Barnes, een gestorven man die weer tot leven wordt gebracht in een nieuw lichaam. De teaser onthult helemaal nog niet veel. Het enige wat we te zien krijgen is Mickey die ontwaakt in een zeer futuristische kamer.

Naast Pattinson zijn er ook rollen weggelegd voor Toni Colette en Mark Ruffalo.

'Mickey 17' zal in maart 2024 te zien zijn in de bioscoop.

Check de kleine teaser hieronder:

Ontdek meer