KJ Apa heeft rol beet in nieuwe DC-film

Dieter Blarinckx-16 april 2022 om 08:51

'Riverdale'-acteur KJ Apa heeft groot nieuws bekendgemaakt: hij werd namelijk gecast voor een van de hoofdrollen in de opkomende DC-superheldenfilm 'Wonder Twins'. De film zal exclusief gemaakt worden voor de streamingdienst HBO Max.

De 24-jarige acteur zal naast actrice Isabel May te zien zijn in de nieuwe superheldenfilm van DC, ‘Wonder Twins’. Ze kruipen in de huid van tweeling Zan & Jayna.

De tweeling is afkomstig van de planeet Exxor en werd informeel opgeleid door de DC superhelden. In een Super Friends stripboek uit 1977 van E. Nelson Bridwell en tekenaar Ramona Fradon, wordt verder beschreven dat de tweeling wees werd tijdens een plaag en geadopteerd door de buitenaardse Exorians. Onderweg krijgen ze Gleek als huisdier. Nadat ze erachter zijn gekomen dat de schurk Grax de Aarde wil vernietigen, reizen ze erheen om de Justice League te waarschuwen. Uiteindelijk gaan ze op in het leven op aarde als Zweedse uitwisselingsstudenten en gaan ze naar de Gotham City High School.

De film zal in 2023 te streamen zijn via HBO Max, en waarschijnlijk bij ons via Streamz.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze net de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden om zo echt te zinken!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Ontdek meer