Nieuwe horror met Asa Butterfield nu op Netflix

Karen Luiken-15 april 2022 om 06:41

Het is een mooie dag voor horrorfans. Netflix heeft vandaag de nieuwe film ‘Choose or Die’ toegevoegd met Asa Butterfield in de hoofdrol. Hem kun je ook wel kennen uit ‘Sex Education’.

‘Choose or Die’ gaat over een vervloekt horrorspel dat gevonden wordt door twee vrienden. Wanneer zij lezen dat ze er 125.000 dollar mee kunnen winnen besluiten ze het te spelen. Met alle gevolgen van dien. Het spel blijkt namelijk een verborgen vloek te ontketenen die de realiteit volledig verscheurt. De vrienden moeten angstaanjagende beslissingen nemen die niet alleen hun levens op het spel zet, maar ook dat van anderen.

Naast Asa Butterfield speelt ook Iola Evans een hoofdrol. De trailer check je hier:

Lindsay Lohan binnenkort in nieuwe Netflix-kerstfilm!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:56

Hoewel Halloween en Sinterklaas eerst nog moeten passeren, is Netflix alvast helemaal klaar voor Kerstmis. Zij kondigden immers zopas hun gloednieuwe kerstfilm met niemand minder dan Lindsay Lohan aan!

Lohan zal naast 'Glee'-acteur Chord Overstreet schitteren in de cliché kerstfilm 'Falling For Christmas'. Dat werd door Netflix zelf zopas gedeeld via sociale media:

"Het is 3 oktober vandaag (de kenners weten hoe belangrijk deze datum is): vanaf 10 november straalt Lindsay Lohan in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas 🎄", luidt het in de caption.

Een trailer is er helaas nog niet, maar wel werd de officiële poster onthuld.

Check 'm hieronder en stream 'Falling For Christmas' vanaf 10 november via Netflix!

Zien: hier is de nieuwe trailer van tweede 'Black Panther'-film

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 15:41

Marvelfans, opgelet! Marvel en Disney hebben namelijk zonet de langverwachte officiële trailer van de tweede 'Black Panther'-film gedropt. En die beelden zien er episch uit!

In de film zien we hoe de natie van Wakanda rouwt om het verlies van koning T'Challa (Black Panther). Tegelijkertijd zien we de opkomst van Prince Namor (de Sub-Mariner), die samen met zijn koninkrijk Atlantis een oorlog dreigt te voeren tegen Wakanda.

Nu is het aan Queen Ramonda, T'Challa's zusje Shuri, de Dora Milaje en nieuwe helden als Riri Williams/Ironheart om de toekomst van Wakanda te beschermen.

'Black Panther: Wakanda Forever' zal vanaf 9 november te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check 'm hier:

Ontdek meer