Hong Kong Disneyland mag eindelijk terug openen

Dieter Blarinckx-14 april 2022 om 16:22

Het heeft lang geduurd, maar voor Hong Kong Disneyland is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel: het park mag vanaf 21 april weer openen.

Omwille van het coronavirus sloot het park meermaals de deuren. De laatste keer dat ze de poorten terug sloten om zo het coronavirus tegen te gaan, was vanaf 7 januari dit jaar. Aanvankelijk sloten ze dan voor twee weken, maar telkens opnieuw werd die deadline verschoven.

Nu werd eindelijk via social aangekondigd dat ze klaar zijn voor een heropening en dat ze al vanaf 21 april terug de poorten zullen openen!

Good luck daar!

Nieuw seizoen 'Grey's Anatomy' deze week op Disney+

Karen Luiken-27 maart 2024 om 07:58

We weten niet hoe de makers van de serie het voor elkaar krijgen, maar na negentien seizoenen zijn de ziekenhuisverhalen van ‘Grey’s Anatomy’ nog steeds niet uitverteld. Tijd dus voor het twintigste seizoen, dat vanaf donderdag te zien is op Disney+.

De serie volgt een team van artsen in het Grey Sloan Memorial die dagelijks worden geconfronteerd met beslissingen over leven of dood. Ze zoeken troost bij elkaar, en soms ontstaat er meer dan alleen vriendschap. Samen ontdekken ze dat noch geneeskunde, noch relaties kunnen worden gezien als zwart-wit.

De eerste negentien seizoenen van ‘Grey’s Anatomy’ staan al op Disney+. Vanaf 28 maart verschijnt er elke week een nieuwe aflevering van het twintigste seizoen.

Robert Pattinson voor het eerst papa geworden

Karen Luiken-27 maart 2024 om 07:49

Robert Pattinson is papa geworden. Zijn vriendin Suki Waterhouse is onlangs bevallen van hun eerste kindje. Dat melden verschillende media.

Het koppel werd deze week gespot tijdens een wandeling met een kinderwagen in Los Angeles. Het is niet bekend wanneer de kleine precies is geboren; daar heeft het koppel nog niks over gedeeld.

Suki bevestigde haar zwangerschap in november vorig jaar door met een babybuik op een concert in Mexico te verschijnen. “Ik besloot vandaag iets sprankelends te dragen, omdat ik dacht dat het je zou kunnen afleiden van iets anders dat er aan de hand is”, zei ze toen. “Ik weet niet zeker of het werkt.”

Ontdek meer