Hong Kong Disneyland mag eindelijk terug openen

Dieter Blarinckx-14 april 2022 om 16:22

Het heeft lang geduurd, maar voor Hong Kong Disneyland is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel: het park mag vanaf 21 april weer openen.

Omwille van het coronavirus sloot het park meermaals de deuren. De laatste keer dat ze de poorten terug sloten om zo het coronavirus tegen te gaan, was vanaf 7 januari dit jaar. Aanvankelijk sloten ze dan voor twee weken, maar telkens opnieuw werd die deadline verschoven.

Nu werd eindelijk via social aangekondigd dat ze klaar zijn voor een heropening en dat ze al vanaf 21 april terug de poorten zullen openen!

Good luck daar!

Beyoncé breekt record met winnen Grammy's

Karen Luiken-06 februari 2023 om 07:05

Beyoncé heeft zondagavond geschiedenis geschreven. De zangeres won maar liefst 4 Grammy’s en zet haar totale teller daarmee op 32. Goed voor een record.

Queen B won awards in de categorieën beste dance/electronic album, beste dance/electronic opname, beste r&b-lied en beste traditionele r&b performance.

Beyoncé was al de artiest met de meeste nominaties - ze is net als haar man Jay-z 88 keer genomineerd - maar is nu dus ook de meest bekroonde artiest uit de geschiedenis van de Grammy Awards. Tijdens haar speech reageerde emotioneel. “Ik probeer deze avond over me heen te laten komen”, zo klonk het.

De Grammy’s zijn de belangrijkste muziekprijzen van Amerika. Ze werden dit keer voor de 65ste keer uitgereikt. Naast Beyoncé wonnen ook Harry Styles en Lizzo een prijs. Harry voor album van het jaar, Lizzo voor beste opname.

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

Ontdek meer