Zien: trailer allerlaatste afleveringen 'Grace and Frankie'

Dieter Blarinckx-14 april 2022 om 16:14

Vorig jaar werd bekendgemaakt dat er na zeven seizoenen een einde zou komen aan de Netflix-serie 'Grace and Frankie', en nu hebben we de eerste trailer te zien gekregen!

"Zeven jaar lang hebben twee onwaarschijnlijke vrienden ons doen lachen, doen huilen, en ons doen afvragen wat het betekent om je naar je leeftijd te gedragen. De laatste afleveringen van 'Grace and Frankie' gaan 29 april in première, alleen op Netflix", luidt de caption bij de video.

Check 'm hieronder:

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer