GoT-acteur gearresteerd voor seksueel contact met minderjarige

Karen Luiken-14 april 2022 om 15:34

Joseph Gatt is eerder deze week gearresteerd. De ‘Game of Thrones’-acteur wordt ervan verdacht online seksueel contact te hebben gehad met een minderjarige. Dat meldt TMZ.

De politie van Los Angeles arresteerde de GoT-acteur op 6 april omdat hij seksuele berichten naar een minderjarig persoon zou hebben gestuurd. Later op die dag werd hij op borgtocht weer vrijgelaten.

Joseph heeft inmiddels een verklaring gedeeld en ontkent de beschuldigingen. “Ik wil de gruwelijke en compleet onware beschuldigingen aan het licht brengen die tegen mij zijn geuit”, aldus de acteur. “Ze zijn 100 procent fout en roekeloos.”

Hij geeft aan samen te werken met de politie om tot op de bodem uit te zoeken wat er precies gaande is. “Ik kijk er naar uit om mijn goede naam te zuiveren. Bedankt aan al mijn vrienden en fans die weten dat dit niet waar is.”'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer