Sziget maakt nieuwe namen line-up bekend

Karen Luiken-14 april 2022 om 15:16

De organisatie van Sziget heeft nieuwe namen bekendgemaakt die op de populairste elektronische stage van het festival zullen optreden. Onder meer Joris Voorn en Ben Klock prijken op de line-up.

De stage waar we het over hebben is The Samsung Colosseum, een podium dat twee jaar geleden al in een gloednieuw jasje werd gestoken. De Amerikaanse techno-grootheid Seth Troxler is een van de vele dj’s die hier zijn muziek zal laten horen. Hetzelfde geldt voor John Talabot, Ben Klock en Honey Dijon.

Vanuit Nederland maken Joris Voorn en Eelke Kleijn hun opwachting in het Colosseum. Verder zijn ook Kölsch, Dennis Sulta & Mella Dee, Paula Temple, La Fleur, Matador en Shanti Celeste gestrikt voor het festival.

Naast het Colosseum heeft Sziget zo’n zestig andere podia. Van 10 tot en met 15 augustus staan daar onder anderen Dua Lipa, Arctic Monkeys, Justin Bieber, Anne-Marie, Calvin Harris, Tame Impala, Ronnie Flex, Kensington en Stromae.

Hype'O Dream maakt line-up compleet

Karen Luiken-26 mei 2022 om 10:50

De festivalzomer waar we zo lang naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken. Alle feestjes die twee jaar lang niet door hebben kunnen gaan, worden nu dubbel en dwars ingehaald. In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream.

Je moet er nog even geduld voor hebben, maar over een paar weken vormt Waregem het decor van een nieuwe editie van Hype’O Dream. Twee dagen lang kan er keihard gefeest worden op de muziek van de beste dj’s.

Verschillende artiesten werden eerder al aangekondigd, maar inmiddels is de line-up helemaal compleet. $hirak komt langs, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde. Maar ook Avarage Rob maakt zijn opwachting, net zoals Yves Deruyter, Yves V en Regi.

Een lijst met alle aanwezige artiesten check je hieronder.

WOO HAH! kondigt laatste tien namen aan

Karen Luiken-26 mei 2022 om 09:42- Foto:

Photo by Chase Fade on Unsplash

De line-up van WOO HAH! is compleet. Vandaag zijn de laatste tien namen aangekondigd en dat betekent dat het aftellen naar het festival nu écht kan beginnen.

Naast de al eerder aangekondigde namen Future, Dave en J. Cole zullen ook Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar, La$$a, Iliasopdebeat, Christian D, DDG en Trobi & Friends een optreden verzorgen.

Het reguliere programma is inmiddels dus rond, maar de organisatie van het festival zal binnenkort nog wel aankondigingen doen voor de Lil Cube-stage, waar nieuwe talenten de kans krijgen het podium te beklimmen.

Kaartjes voor het festival, dat dit keer in samenwerking met Rolling Loud wordt gehouden, zijn nog verkrijgbaar via de website van WOO HAH!

Ontdek meer