‘Geordie Shore’-ster Charlotte zwanger

Karen Luiken-14 april 2022 om 06:13

Charlotte Crosby is zwanger. De ‘Geordie Shore’-ster maakt via Instagram bekend dat zij en haar partner Jake hun eerste kindje verwachten.

“Een moment waarvan ik niet zeker wist of het ooit van mij zou zijn”, schrijft een emotionele Charlotte bij een filmpje. “Het is hier, het is van mij en ik ben ontzettend blij dat ik dit met jullie kan delen. Ik krijg een kindje.”

In de video laat Charlotte een zwangerschapstest zien als bewijs en vertelt ze haar familie het goede nieuws. Ook ondergaat ze een scan, horen we het hartje van de baby kloppen en zien we haar moeder in tranen uitbarsten.

Het nieuws komt slechts een paar weken nadat Charlotte door liet schemeren dat zij en Jake zich in de toekomst mogelijk zullen verloven, nadat Jake had toegegeven dat hij binnenkort een aanzoek zou kunnen doen.

Het koppel maakte de relatie vorig jaar publiekelijk bekend, maar is sindsdien altijd onder de radar gebleven.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer