‘Geordie Shore’-ster Charlotte zwanger

Karen Luiken-14 april 2022 om 06:13

Charlotte Crosby is zwanger. De ‘Geordie Shore’-ster maakt via Instagram bekend dat zij en haar partner Jake hun eerste kindje verwachten.

“Een moment waarvan ik niet zeker wist of het ooit van mij zou zijn”, schrijft een emotionele Charlotte bij een filmpje. “Het is hier, het is van mij en ik ben ontzettend blij dat ik dit met jullie kan delen. Ik krijg een kindje.”

In de video laat Charlotte een zwangerschapstest zien als bewijs en vertelt ze haar familie het goede nieuws. Ook ondergaat ze een scan, horen we het hartje van de baby kloppen en zien we haar moeder in tranen uitbarsten.

Het nieuws komt slechts een paar weken nadat Charlotte door liet schemeren dat zij en Jake zich in de toekomst mogelijk zullen verloven, nadat Jake had toegegeven dat hij binnenkort een aanzoek zou kunnen doen.

Het koppel maakte de relatie vorig jaar publiekelijk bekend, maar is sindsdien altijd onder de radar gebleven.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer