China bant homo-scène in nieuwe ‘Fantastic Beasts’-film

Dieter Blarinckx-13 april 2022 om 17:43

Sinds 6 april is ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ te zien in de bioscoop, maar wie ‘m in China wil gaan zien gaat één belangrijke scène missen: die waarin Albus Dumbledore toegeeft dat hij verliefd was op Grindelwald. China bant namelijk de scène wegens de homoseksuele relatie tussen de twee tovenaars.

Wie de film al zag - en ja er komen spoilers - zag hoe Albus Dumbledore aan het begin zegt “omdat ik verliefd was op jou” aan zijn aartsrivaal Gellert Grindelwald. En dat is er voor China teveel aan. Zij hebben besloten deze conversatie gewoon uit de film te knippen.

“Als filmstudio willen we de integriteit van elke film die we uitbrengen waarborgen. We hopen onze films wereldwijd uit te brengen zoals ze door de makers zijn uitgebracht, maar in het verleden kregen we al te maken met kleine bewerkingen voor lokale markten. In het geval van ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ werd een cut van zes seconden gevraagd. Warner Bros. accepteerde die veranderingen om te voldoen aan lokale eisen, maar de geest van de film blijft intact. We willen dat het publiek overal ter wereld deze film kan zien en ervan kan genieten, en het is belangrijk voor ons dat het Chinese publiek de kans krijgt om hem ook te ervaren, zelfs met deze kleine bewerkingen”, klinkt het bij Warner Bros.

Ticketverkoop 'Avatar: The Way of Water' gestart

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 14:59

Eindelijk, het wachten is voorbij! Vanaf vandaag kan je immers tickets kopen voor de langverwachte tweede 'Avatar'-film!

'Avatar: The Way of Water' zal vanaf 14 december te zien zijn in de Belgische bioscopen en speelt zich zo'n tien jaar na de eerste film af.

Jake en Neytiri hebben ondertussen samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

Check de trailer hieronder en koop nu alvast je tickets!

Johnny Depp keert dan toch terug voor nieuwe 'Pirates'-film

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 14:38

Het leek er even op dat we geen nieuwe 'Pirates'-film moesten verwachten, laat staan de terugkeer van Johnny Depp als Jack Sparrow. Maar nu is er toch terug hoop!

Vijf jaar na de laatste 'Pirates of the Caribbean'-film, 'Dead Men Tell No Tales', keert acteur Johnny Depp waarschijnlijk toch terug als de iconische Captain Jack Sparrow. Dat beweren verschillende bronnen...

De bronnen bevestigen dat de acteur is ingepland voor een proefopname in het Verenigd Koninkrijk in februari. Dat weten de bronnen door een call sheet die gelekt is...

Fingers crossed dat het nieuws ook snel bevestigd wordt!

Ontdek meer