Hasseltse club Versuz viert verjaardag met bijzonder programma

Karen Luiken-13 april 2022 om 16:03- Foto:

Photo by Axville on Unsplash

Versuz is jarig. De populaire club in het Belgische Hasselt bestaat twintig jaar en viert dat deze maand met een speciale line-up.

Meerdere dagen per week worden er vanwege het speciale jubileum van Versuz verschillende concerten, feestjes en dansavonden georganiseerd. Donderdag is het de beurt aan Stressed Out Soundsystem, vrijdag vindt het feestje Lemonade plaats.

Heb je zaterdag nog geen plannen? Die dag pakt Versuz uit met een speciaal optreden van The Chainsmokers. Een dag later voorziet Bizzey het publiek van muziek.

Andere artiesten die in april nog naar de Hasseltse club komen zijn Oliver Heldens, Camille, Kurkdroog, Don Diablo en Jonna Fraser. Kaartjes zijn via deze website verkrijgbaar.

Sam Fender opnieuw geboekt voor Rock Werchter

Karen Luiken-07 december 2022 om 16:19

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nadat Sam Fender zijn optreden op de afgelopen editie van Rock Werchter moest cancelen vanwege een keelontsteking, krijgt hij nu een nieuwe kans. De zanger is opnieuw geboekt voor het festival.

De organisatie van Rock Werchter heeft vandaag 24 nieuwe namen van de line-up bekendgemaakt. Eén daarvan is dus Sam Fender, die het podium op 29 juni zal betreden. Andere artiesten die langskomen zijn onder meer The Black Keys, Machine Gun Kelly, The 1975, Amenra, Dean Lewis, Aurora, Tamino en The HU.

Eerder werden al namen als Stromae, Red Hot Chili Peppers en Editors aangekondigd voor het festival, dat komend jaar van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli plaatsvindt.

Het awkward cadeau van Clémentine!

Joyce Vander Auwera-07 december 2022 om 15:30

Clémentine werd uitgenodigd op het Amazon Launch Event en mocht een awkward cadeau ruilen voor een veel leuker presentje. 👀🎁 Heb jij nog inspiratie nodig voor jouw holiday gifts? 🎄 Check https://amazon.com.be

Ontdek meer