Netflix introduceert knop met dubbele duimpjes omhoog

Karen Luiken-13 april 2022 om 06:08

Netflix komt met een nieuwe functie waarmee je films en series die je écht leuk vindt nog beter aan kunt bevelen. De streamingsdienst heeft een knop geïntroduceerd die niet één maar twee duimpjes omhoog afbeeldt.

Binnen Netflix zijn er al knoppen die een duimpje omhoog of juist een duimpje omlaag tonen. De één klik je aan als je een titel waardeert, de ander als je een film of serie juist helemaal niets vindt. De nieuwe knop - met twee duimpjes omhoog - kun je aanvinken als je écht helemaal weg bent van iets.

“We hebben geleerd dat onze gevoelens verder kunnen gaan dan een simpele like of dislike”, zegt Netflix. “Een extra manier bieden om ons te vertellen wanneer je iets echt leuk vindt, betekent een profiel met aanbevelingen die beter weerspiegelen wat je waardeert.”

Netflix had ooit een sterrensysteem, maar dat is in 2017 vervangen door een beoordelingssysteem met de duimpjes. “Het is een extra manier voor leden om ons te laten zien van welke soorten series en films ze meer willen zien.”

Marvel deelt nieuwe trailer van 'Ms. Marvel'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:59

Vanaf 8 juni kan je via Disney+ de gloednieuwe Marvelserie 'Ms. Marvel' streamen. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

'Ms. Marvel' is de zesde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer zien we hoe het personage Kamala Khan van actrice uitgroeit tot de jonge heldin Ms. Marvel.

De serie werd grotendeels geregisseerd door onze eigen Belgische Adil & Bilall!

Check de nieuwe beelden hieronder en stream 'Ms. Marvel' vanaf 8 juni op Disney+!

Yes! Nieuwe beelden van derde seizoen 'Love, Victor'

Karen Luiken-21 mei 2022 om 07:12

Disney+ dropt op woensdag 15 juni het nieuwe (en helaas ook het laatste) seizoen van ‘Love, Victor’ online. De eerste foto’s daarvan werden al met ons gedeeld, nu is het tijd voor een officiële trailer.

In het derde seizoen, dat uit acht afleveringen bestaat, gaat Victor op een reis van zelfontdekking. Hij moet niet alleen beslissen met wie hij wil zijn, maar ook wie hij zelf wil zijn. Met plannen voor na de middelbare school in het verschiet, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met een nieuwe reeks problemen die ze moeten oplossen om de beste keuzes voor hun toekomst te maken.

De cast bestaat uit Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan en Ava Capri.

Eerder dit jaar werd duidelijk dat het derde seizoen van ‘Love, Victor’ het laatste zal zijn. De eerste twee seizoenen zijn al op Disney+ te zien.

Ontdek meer