Selena Gomez rekent af met bodyshamers

Karen Luiken-13 april 2022 om 06:03

Selena Gomez heeft uitgehaald naar bodyshamers. Via een video op TikTok deelt ze een serieuze maar openhartige boodschap over mensen die kritiek hebben op haar lichaam.

De zangeres zegt dat ze niets meer om haar gewicht geeft ‘omdat mensen er toch altijd over zeuren’. De ene keer ben je te klein, de andere keer te groot.

“Ik heb net vier taco’s, drie loempia’s, uienringen en een broodje met pittige kip gegeten”, aldus Selena. “Ik ben perfect zoals ik ben. Moraal van het verhaal? Doei!”

Selena heeft in haar leven vaker last gehad van bodyshamers. De artiest kampt met lupus en heeft te maken met nierproblemen en een hoge bloeddruk. De lupus heeft niet per se invloed op haar gewicht, maar al haar gezondheidsproblemen samen doen dat wel.

“Het is de medicatie die ik voor de rest van mijn leven moet nemen”, aldus Selena twee jaar geleden in een interview. “Ik fluctueer. Het hangt af wat er in mijn leven gebeurt.”

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer