Jennifer Lopez deelt details over huwelijksaanzoek

Karen Luiken-13 april 2022 om 05:51

Jennifer Lopez heeft intieme details gedeeld over haar verloving. De zangeres is vorige week ten huwelijk gevraagd door Ben Affleck.

“Het kwam totaal onverwacht”, vertelt JLo over het moment waarop Ben een aanzoek deed. “Ben kwam binnen, hij ging op één knie zitten en zei dingen die ik nooit zal vergeten. Vervolgens haalde hij een ring tevoorschijn en vroeg hij of ik met hem wilde trouwen. Het was het meest perfecte moment.”

“Ik voel me zo gelukkig. Het gebeurt niet vaak dat je een tweede kans krijgt op ware liefde. We zijn heel blij”, aldus Jennifer. “Het was helemaal niets bijzonders, maar toch was het ’t meest romantische dat ik me ooit had kunnen voorstellen. Gewoon een rustige zaterdagavond thuis, twee mensen die beloven er altijd voor elkaar te zijn. Twee heel gelukkige mensen.”

Het aanzoek vond plaats toen Jennifer in bad zat, ongeveer twintig jaar nadat ze voor de eerste keer door Ben ten huwelijk werd gevraagd. De twee lovebirds verloofden zich in 2002 namelijk ook al, maar gingen vervolgens twee jaar later uit elkaar.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer