Jennifer Lopez deelt details over huwelijksaanzoek

Karen Luiken-13 april 2022 om 05:51

Jennifer Lopez heeft intieme details gedeeld over haar verloving. De zangeres is vorige week ten huwelijk gevraagd door Ben Affleck.

“Het kwam totaal onverwacht”, vertelt JLo over het moment waarop Ben een aanzoek deed. “Ben kwam binnen, hij ging op één knie zitten en zei dingen die ik nooit zal vergeten. Vervolgens haalde hij een ring tevoorschijn en vroeg hij of ik met hem wilde trouwen. Het was het meest perfecte moment.”

“Ik voel me zo gelukkig. Het gebeurt niet vaak dat je een tweede kans krijgt op ware liefde. We zijn heel blij”, aldus Jennifer. “Het was helemaal niets bijzonders, maar toch was het ’t meest romantische dat ik me ooit had kunnen voorstellen. Gewoon een rustige zaterdagavond thuis, twee mensen die beloven er altijd voor elkaar te zijn. Twee heel gelukkige mensen.”

Het aanzoek vond plaats toen Jennifer in bad zat, ongeveer twintig jaar nadat ze voor de eerste keer door Ben ten huwelijk werd gevraagd. De twee lovebirds verloofden zich in 2002 namelijk ook al, maar gingen vervolgens twee jaar later uit elkaar.

Darth Vader-stemacteur stopt ermee

Dieter Blarinckx-25 september 2022 om 14:20

Groot nieuws uit Hollywood want één van de bekendste stemacteurs ooit, James Earl Jones, heeft aangekondigd dat hij zal stoppen met werken voor nieuwe 'Star Wars'-content.

De inmiddels 91-jarige James Earl Jones leende jarenlang zijn stem aan het personage Darth Vader in verschillende ‘Star Wars’-films, maar daar komt dus binnenkort een eind aan. Het Amerikaanse Vanity Fair weet nu ook te vertellen dat hij de rechten voor het gebruik van zijn stemgeluid overgedragen heeft aan producent Lucasfilm en het audiobedrijf Reespeecher. Dat wil dus zeggen dat hij zélf geen werk meer moet verrichten maar dat zijn specifieke stemgeluid via de computer in producties kan worden gemonteerd.

James Earl Jones leent al sinds de eerste film in 1977 zijn stem aan het beruchte ‘Star Wars’-personage. Onlangs was hij nog te horen in de hitserie ‘Obi-Wan Kenobi’.

'Bridgerton'-acteur te zien in nieuwe 'Wicked'-film

Dieter Blarinckx-25 september 2022 om 13:59

Wie maar niet genoeg krijgt van de overheerlijke charmes van Anthony Bridgerton uit de serie ‘Bridgerton’, is in for a treat! Acteur Jonathan Bailey zal binnenkort namelijk op het grote cinemascherm te zien zijn.

Eerder deze week werd immers bekendgemaakt dat de Britse acteur een rol te pakken heeft in de opkomende verfilming van de populaire musical ‘Wicked. Hij zal er de rol van Fiyero spelen naast o.a. Ariana Grande en Cynthia Erivo.

‘Wicked’ is de officiële prequel op ‘The Wizard of Oz’ en vertelt het verhaal van de vriendschap tussen Glinda en Elphaba. Jonathan zal dus de rol van Fiyero gaan spelen, de grote love interest van de twee heksen.

De verfilming zal in twee delen gebeuren, waarbij het eerste deel gepland staat voor een bioscooprelease in het najaar van 2024.

Ontdek meer