Oude bekende keert terug in ‘National Treasure’-serie

Dieter Blarinckx-12 april 2022 om 17:05

Eind vorig jaar maakte Disney bekend dat ze een serie zouden maken rond de 'National Treasure'-franchise. Begin dit jaar werd de vrouwelijke hoofdrol onthuld, maar nu werd er misschien nóg leuker nieuws bekendgemaakt.

De Amerikaanse acteur Justin Bartha zal namelijk ook terug in de huid kruipen van personage en auteur Riley Poole. Die laatste was een vaste waarde in de twee 'National Treasure'-films en zal dus (soms) ook te zien zijn in de nieuwe serie.

De 'National Treasure'-serie zal exclusief te streamen zijn via Disney+ en vertelt het verhaal van de jonge en avontuurlijke Jess, een briljante en vindingrijke dromer die aan het avontuur van haar leven begint om de waarheid over het mysterieuze verleden van haar familie te achterhalen en een verloren Pan-Amerikaanse schat te redden.

Naar verluidt zou de gloednieuwe serie dit najaar te streamen zijn via Disney+, dus stay tuned!

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Ontdek meer