Ouders van Miley Cyrus gaan scheiden

Karen Luiken-12 april 2022 om 15:35

Het is voorbij tussen Billy Ray Cyrus en zijn vrouw Tish. De ouders van Miley Cyrus hebben na 28 jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. En dat is niet voor het eerst.

Uit documenten die People in handen heeft blijkt dat Tish woensdag een echtscheiding heeft aangevraagd. Er zou sprake zijn van ‘onoverbrugbare verschillen’. Zij en Billy Ray wonen al jaren niet meer samen.

De vader en moeder van Miley trouwden in 1993 en kregen vijf kinderen. Naast Miley zijn dat Noah, Braison, Trace en Brandi.

In 2010 kondigden ze hun eerste scheiding aan, maar die werd later ingetrokken. In 2013 gebeurde hetzelfde. Ook toen kwamen de twee terug op hun besluit omdat ze aan hun huwelijk wilden werken.

Rapper Lil Tjay nog steeds bewusteloos na schietpartij

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:26

Rapper Lil Tjay is nog steeds bewusteloos nadat hij afgelopen week werd neergeschoten in Edgewater, een plaatsje in New Jersey. Dat melden bronnen van TMZ.

Het incident vond in de nacht van dinsdag op woensdag plaats. Lil Tjay werd geraakt door kogels en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Een man genaamd Mohamed Konate is als verdachte aangehouden en moest eveneens in het ziekenhuis worden opgenomen. Ook hij had schotwonden.

Lil Tjay was op het moment van de schietpartij samen met twee mannen. De verdachte wilde het trio naar verluidt beroven. De mannen die bij de rapper waren, zijn aangehouden vanwege verboden wapenbezit.

Amber Heard gaat boek over Johnny Depp schrijven

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 08:17

Hoewel het verdict al enkele weken geleden gevallen is, wil actrice Amber Heard zich nog niet gewonnen geven. Volgens anonieme bronnen zou ze nu helemaal blut zijn en daarom ook van plan is om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp.

Amber moet van de Amerikaanse overheid 9 miljoen betalen aan haar ex Johnny Depp. Maar dat geld zou ze zelf niet hebben: “Ze beschouwt haar carrière in Hollywood als een verloren zaak. En ze heeft dus niets te verliezen. Ze bevindt zich niet in een positie om geld af te slaan. Ze is momenteel in gesprek met een uitgeverij om een boek te schrijven over haar ex Johnny Depp.”

Amber heeft nu ook de rechtbank laten weten dat ze niet de fondsen heeft om Johnny te betalen, en hoopt op een strafvermindering.

Ontdek meer