Billie Eilish ontwerpt sneaker voor Nike

Karen Luiken-12 april 2022 om 15:40

Het aanbod van Nike krijgt er binnenkort een bijzonder exemplaar bij. Het merk is een samenwerking aangegaan met Billie Eilish, die speciaal voor haar fans een sneaker én bijbehorende collectie heeft ontworpen.

De zangeres deelt het nieuws via Instagram. Ze laat weten dat ze haar eigen versie van het Air Force 1-model heeft mogen maken. De schoen heeft de naam Mushroom gekregen.

“Ik ben zo blij dat ik mijn nieuwe Nike Air Force 1 aan mag kondigen. Het was een eer om deze klassiekers een eigen draai te mogen geven. Ik kan niet wachten tot jullie ze kunnen kopen”, aldus Billie bij een voorproefje van de schoen.

De collectie gaat op 25 april live.

Zayn Malik komt met eigen kledinglijn

Dieter Blarinckx-19 juni 2022 om 10:47

Voormalig One Direction-lid Zayn Malik heeft via instagram laten weten dat hij met zijn eigen kledingcollectie, Paynt By Zayn, op de proppen komt!

De 29-jarige Britse zanger heeft voor het eerst een eigen kledinglijn gedropt. De Paynt By Zayn-collectie bestaat uit kleurrijke hoodies, shirts, broeken en zelfs beanies. Het gaat om een limited sale, dus snel zijn is de boodschap!

Benieuwd naar de hele collectie en de prijzen? Hier kan je alle info terugvinden!

ZIEN: nieuwe Pride campagne van Hunkemöller!

Sofie Verbeeck-13 juni 2022 om 12:00- Foto:

Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe Pride campagne op poten gezet! In een fotoshoot met vijf prachtige individuen tonen ze aan dat niemand zich moet verbergen of verontschuldigen voor wie ze zijn.

Hunkemöller

Met de campagne wil Hunkemöller duidelijk maken dat je je niet hoeft te schamen voor wie je bent. Ze willen dat iedereen zichzelf graag ziet, zonder schaamte, oordeel of angst te voelen. Iedereen moet zich kunnen goed voelen in zijn vel en iedereen mag gezien worden!

Hiermee doelen ze vooral op de trots van de LGBTQ+ gemeenschap. Volgens Hunkemöller gaat het er om dat je je vrij voelt om te zijn wie je wilt zijn en dat je apetrots moet zijn op wie je bent. De foto's van de nieuwe Pride campagne zien er alvast fantastisch uit!

Hunkemöller

Ontdek meer