'La Casa de Papel'-acteur springt uit raam bij woningbrand

Karen Luiken-12 april 2022 om 05:24

Het huis van ‘La Casa de Papel’-ster Miguel Herrán is in rook opgegaan. De acteur, die beter bekend zal zijn als Rio, moest uit zijn slaapkamerraam springen toen zijn appartement in vuur en vlam stond. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

Miguel werd ’s nachts wakker toen hij vreemde geluiden hoorde. Niet veel later bleek zijn huis in lichterlaaie te staan. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon ernstige schade niet voorkomen.

Volgens Miguel is een groot deel van zijn appartement verwoest. Het platfond in zijn keuken is ingestort en zijn bezittingen zijn verkoold. “Ik kan het niet geloven”, zegt de acteur in een video.

De woning van de ‘La Casa de Papel’-ster ligt in Avila, een stad in Spanje die ten noordwesten van de hoofdstad Madrid ligt. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer