40-jarige Britney Spears is terug zwanger!

Dieter Blarinckx-11 april 2022 om 20:33

Groot nieuws uit Hollywood want Britney Spears heeft via sociale media aangekondigd dat ze terug mama wordt! Het wordt het derde kind voor de 40-jarige zangeres.

“Mijn echtgenoot dacht dat ik gewoon te veel gegeten had, maar niets was minder waar. Dus... ik heb een zwangerschapstest gedaan. En we krijgen een baby!”, klinkt het op Instagram. Britney liet ook weten dat ze tijdens die woelige periode onder het curatorschap van haar vader, anticonceptie moest nemen en geen kinderen meer mocht krijgen. Daar komt nu dus wel degelijk verandering in...

“Hij is aan het groeien! Als het er twee zijn, krijg ik een toeval, denk ik. Ik zal vanaf nu dus niet meer veel buitenkomen, om te voorkomen dat de paparazzi op die manier geld aan mij verdienen door foto’s van mij te nemen. Dat hebben ze de voorbije weken al genoeg gedaan. Het is wel moeilijk voor mij, want toen ik laatst zwanger was, had ik prenatale depressie. Het was vreselijk, maar mensen spraken daar vroeger niet echt over. Sommige mensen beschouwden het zelfs als gevaarlijk wanneer een vrouw begon te klagen terwijl er een kind in haar buik zat. Maar nu praten vrouwen er elke dag over... Ik dank de heer dat we dat soort pijn niet meer geheim moeten houden. Dit keer ga ik yoga doen, elke dag! Veel liefde en vreugde!”

Proficiat Britney!

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer