Dit is de nieuwe Percy Jackson

Dieter Blarinckx-11 april 2022 om 20:02

Disney heeft de nieuwe Percy Jackson gevonden! Vorig jaar maakten ze immers bekend dat ze plannen hadden voor een nieuwe serie rond de populaire avonturier, en nu hebben ze dus ook hun hoofdrol gecast!

De 13-jarige acteur Walker Scobell werd namelijk gekozen om in de huid te kruipen van de nieuwe Percy Jackson. Disney werkt immers aan een gloednieuwe serie rond de held, die later dit jaar exclusief te streamen zal zijn via Disney+.

Walker brak internationaal door dankzij de Netflix-film 'The Adam Project', waarin hij de rol van de jonge Adam vertolkte.

De nieuwe live-action serie voor Disney+ vertelt het fantastische verhaal van de 12-jarige halfgod Percy, die net zijn nieuwe bovennatuurlijke krachten leer kennen, als de hemelgod Zeus hem beschuldigt van het stelen van zijn bliksemschicht. Nu moet Percy door Amerika trekken om hem te vinden en de orde op Olympus te herstellen.

Stream 'm dit najaar op Disney+!

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer