Dit is de nieuwe Percy Jackson

Dieter Blarinckx-11 april 2022 om 20:02

Disney heeft de nieuwe Percy Jackson gevonden! Vorig jaar maakten ze immers bekend dat ze plannen hadden voor een nieuwe serie rond de populaire avonturier, en nu hebben ze dus ook hun hoofdrol gecast!

De 13-jarige acteur Walker Scobell werd namelijk gekozen om in de huid te kruipen van de nieuwe Percy Jackson. Disney werkt immers aan een gloednieuwe serie rond de held, die later dit jaar exclusief te streamen zal zijn via Disney+.

Walker brak internationaal door dankzij de Netflix-film 'The Adam Project', waarin hij de rol van de jonge Adam vertolkte.

De nieuwe live-action serie voor Disney+ vertelt het fantastische verhaal van de 12-jarige halfgod Percy, die net zijn nieuwe bovennatuurlijke krachten leer kennen, als de hemelgod Zeus hem beschuldigt van het stelen van zijn bliksemschicht. Nu moet Percy door Amerika trekken om hem te vinden en de orde op Olympus te herstellen.

Stream 'm dit najaar op Disney+!

‘Don’t Scream’ staat nu op Streamz!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:12

Enkele weken geleden maakte Streamz bekend dat ze met het horrorspel ‘Don’t Scream’ zouden komen. En daar staan nu de eerste afleveringen van op Streamz!

Comedian en horror-fan William Boeva ontvoert twaalf bekende duo’s om het tegen elkaar op te nemen in het meest bloedstollende spel waaraan ze ooit hebben deelgenomen. De kandidaten worden telkens op een andere verlaten plek gedropt, die door mastermind en evil genius William Boeva zelf is ingericht als een gethematiseerd spookhuis. Er is maar één spelregel: wie het meeste gilt, verliest. Vanuit zijn controlekamer turft William Boeva nauwgezet elke gil, klein of groot.

De eerste drie afleveringen, waaronder ook die met Jamie-Lee Six en Elodie Gabias, zijn nu te bekijken via Streamz!

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Ontdek meer