Alfie krijgt hoofdrol in derde seizoen 'Emily in Paris'

Karen Luiken-12 april 2022 om 05:18

Lucien Laviscount, de acteur die Alfie speelt in ‘Emily in Paris’, keert terug voor het derde seizoen van de show. Sterker nog: hij zal een van de hoofdrollen spelen. Dat meldt Deadline.

Alfie maakte in het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’ zijn opwachting. De in Londen geboren en getogen charmeur ontmoet Emily tijdens de Franse klas en ontwikkelt al snel een romantische relatie met haar. Enige probleem: hij is niet de enige love interest van Emily. Zij heeft namelijk nog steeds gevoelens voor haar buurman Gabriel, nota bene de (ex-)vriend van haar goede vriendin Camille.

Waar Alfie in het vorige seizoen een ‘bijrol’ had, is hij voor het derde seizoen gepromoveerd tot de vaste cast. Wat dat betekent? We gaan zijn knappe koppie nog véél vaker zien. Wanneer dat gaat gebeuren is helaas nog niet bekend. Een releasedatum voor het derde seizoen is er namelijk nog niet. Wel weten we inmiddels dat er na het derde seizoen ook nog een vierde zal volgen.

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer