Alfie krijgt hoofdrol in derde seizoen 'Emily in Paris'

Karen Luiken-12 april 2022 om 05:18

Lucien Laviscount, de acteur die Alfie speelt in ‘Emily in Paris’, keert terug voor het derde seizoen van de show. Sterker nog: hij zal een van de hoofdrollen spelen. Dat meldt Deadline.

Alfie maakte in het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’ zijn opwachting. De in Londen geboren en getogen charmeur ontmoet Emily tijdens de Franse klas en ontwikkelt al snel een romantische relatie met haar. Enige probleem: hij is niet de enige love interest van Emily. Zij heeft namelijk nog steeds gevoelens voor haar buurman Gabriel, nota bene de (ex-)vriend van haar goede vriendin Camille.

Waar Alfie in het vorige seizoen een ‘bijrol’ had, is hij voor het derde seizoen gepromoveerd tot de vaste cast. Wat dat betekent? We gaan zijn knappe koppie nog véél vaker zien. Wanneer dat gaat gebeuren is helaas nog niet bekend. Een releasedatum voor het derde seizoen is er namelijk nog niet. Wel weten we inmiddels dat er na het derde seizoen ook nog een vierde zal volgen.

'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' nu te streamen

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:19

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en langverwachte kerstspecial van 'The Guardians of the Galaxy' staat sinds vandaag op Disney+.

De Guardians willen Star-Lord opvrolijken voor de eindejaarsfeesten en beslissen daarom een speciale gast vanop Aarde uit te nodigen… Niemand minder dan Kevin Bacon!

De eerste recensies zijn alvast laaiend enthousiast en prijzen vooral de leuke en humoristische vibe van de Guardians, in combinatie met de magie van Kerst.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Disney+:

Weer een nieuwe kerstfilm op Netflix: 'The Noel Diary'

Karen Luiken-25 november 2022 om 08:15

Netflix is al helemaal klaar voor de feestdagen. Na eerst ‘Falling for Christmas’ te hebben gelanceerd, een film met Lindsay Lohan in de hoofdrol, kunnen kerstfanaten nu genieten van ‘The Noel Diary’.

‘The Noal Diary’ gaat over het personage Jake, een bestsellerauteur die tijdens een vakantie naar huis moet om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen. Eenmaal terug ontdekt hij een dagboek vol geheimen uit zijn eigen verleden, maar ook uit dat van Rachel, een intrigerende jongen vrouw met een eigen missie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Justin Hartley en Barrett Doss. De trailer bekijk je hier:

Ontdek meer