'Twilight' had eigenlijk een andere Carlisle Cullen

Karen Luiken-11 april 2022 om 05:40

Een van de vele redenen waarom ‘Twilight’ zo’n groot succes was: de cast. Er spelen fantastische acteurs mee aan de filmreeks en daar is Peter Facelinni, die de rol van Carlisle Cullen vertolkte, er één van. Al had het niet veel gescheeld of het was anders geweest...

In de podcast ‘The Twilight Effect’ vertelt Peter dat hij in eerste instantie geen deel uit zou maken van de cast. Hij had auditie gedaan voor de film, maar kreeg de rol niet. “Na mijn auditie ging ik naar huis en ik was echt heel enthousiast. Het leuk me heel leuk om die rol te krijgen. Ik vond het materiaal fantastisch”, aldus de acteur.

Weken later ontdekte hij dat hij op een shortlist voor de rol van Carlisle had gestaan, maar dat er toch voor iemand anders was gekozen. Peter zou er namelijk te jong uit hebben gezien om vader te kunnen spelen. “Later belden ze me en zeiden ze dat er iets gebeurd was met de acteur die ze hadden gecast.” Hij kreeg wegens omstandigheden dus tóch de rol.

Dit is de eerste trailer van de nieuwe 'Transformers'-film

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:24

Optimus Prime en Bumblebee zijn helemaal terug van weggeweest in de gloednieuwe film in de ‘Transformers’-franchise: ‘Rise of the Beasts’.

Dit nieuwe hoofdstuk in de saga speelt zich af in de jaren ’90 en introduceert de Maximals, Predacons en Terrorcons.

Naast de bekende personages Optimus Prime en Bumblebee, zien we ook een heleboel nieuwe machines de revue passeren in de eerste trailer. Zo zien we namelijk allerlei nieuwe soorten transformers die gebaseerd zijn op dieren. De meest opvallende hiervan is de gorilla-achtige Optimus Primal.

‘Transformers: Rise of the Beasts’ zal aankomende zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer