'Twilight' had eigenlijk een andere Carlisle Cullen

Karen Luiken-11 april 2022 om 05:40

Een van de vele redenen waarom ‘Twilight’ zo’n groot succes was: de cast. Er spelen fantastische acteurs mee aan de filmreeks en daar is Peter Facelinni, die de rol van Carlisle Cullen vertolkte, er één van. Al had het niet veel gescheeld of het was anders geweest...

In de podcast ‘The Twilight Effect’ vertelt Peter dat hij in eerste instantie geen deel uit zou maken van de cast. Hij had auditie gedaan voor de film, maar kreeg de rol niet. “Na mijn auditie ging ik naar huis en ik was echt heel enthousiast. Het leuk me heel leuk om die rol te krijgen. Ik vond het materiaal fantastisch”, aldus de acteur.

Weken later ontdekte hij dat hij op een shortlist voor de rol van Carlisle had gestaan, maar dat er toch voor iemand anders was gekozen. Peter zou er namelijk te jong uit hebben gezien om vader te kunnen spelen. “Later belden ze me en zeiden ze dat er iets gebeurd was met de acteur die ze hadden gecast.” Hij kreeg wegens omstandigheden dus tóch de rol.

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Ontdek meer