Beckhams geven peperduur huwelijkscadeau aan Brooklyn

Karen Luiken-11 april 2022 om 06:52

Brooklyn Beckham en zijn kersverse vrouw Nicola Peltz hebben afgelopen weekend een peperduur huwelijkscadeau gekregen. Het koppel, dat elkaar zaterdag het jawoord gaf, werd door David en Victoria Beckham verrast met een klassieke Jaguar.

Het gaat volgens The Daily Mail om een gerestaureerde Jaguar XK140 uit 1954, een vintage cabrio die voor deze speciale gelegenheid volledig elektrisch is gemaakt. Dat is gedaan door het bedrijf Lunaz, waar de 46-jarige David een investeerder van is. De bolide heeft maar liefst 500.000 dollar gekost. Omgerekend zo’n 458.000 euro.

“Deze opmerkelijke auto is het perfecte cadeau voor Brooklyn en Nicola”, aldus David Lorenz, oprichter en CEO van Lunaz. “De bijzondere elektrische klassieker symboliseert in elk opzicht een mooie, positieve toekomst.”

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Lindsay Lohan binnenkort in nieuwe Netflix-kerstfilm!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:56

Hoewel Halloween en Sinterklaas eerst nog moeten passeren, is Netflix alvast helemaal klaar voor Kerstmis. Zij kondigden immers zopas hun gloednieuwe kerstfilm met niemand minder dan Lindsay Lohan aan!

Lohan zal naast 'Glee'-acteur Chord Overstreet schitteren in de cliché kerstfilm 'Falling For Christmas'. Dat werd door Netflix zelf zopas gedeeld via sociale media:

"Het is 3 oktober vandaag (de kenners weten hoe belangrijk deze datum is): vanaf 10 november straalt Lindsay Lohan in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas 🎄", luidt het in de caption.

Een trailer is er helaas nog niet, maar wel werd de officiële poster onthuld.

Check 'm hieronder en stream 'Falling For Christmas' vanaf 10 november via Netflix!

Ontdek meer