Beckhams geven peperduur huwelijkscadeau aan Brooklyn

Karen Luiken-11 april 2022 om 06:52

Brooklyn Beckham en zijn kersverse vrouw Nicola Peltz hebben afgelopen weekend een peperduur huwelijkscadeau gekregen. Het koppel, dat elkaar zaterdag het jawoord gaf, werd door David en Victoria Beckham verrast met een klassieke Jaguar.

Het gaat volgens The Daily Mail om een gerestaureerde Jaguar XK140 uit 1954, een vintage cabrio die voor deze speciale gelegenheid volledig elektrisch is gemaakt. Dat is gedaan door het bedrijf Lunaz, waar de 46-jarige David een investeerder van is. De bolide heeft maar liefst 500.000 dollar gekost. Omgerekend zo’n 458.000 euro.

“Deze opmerkelijke auto is het perfecte cadeau voor Brooklyn en Nicola”, aldus David Lorenz, oprichter en CEO van Lunaz. “De bijzondere elektrische klassieker symboliseert in elk opzicht een mooie, positieve toekomst.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer