Brie Larson vervoegt cast tiende 'Fast & Furious'

Dieter Blarinckx-11 april 2022 om 06:38

De Amerikaanse actrice Brie Larson heeft via sociale media groot nieuws bekendgemaakt: ze zal namelijk te zien zijn in de tiende 'Fast & Furious'-film.

De 32-jarige Larson werd bij het grote publiek vooral bekend door haar rol als Captain Marvel in de Marvel Cinematic Universe, maar op sociale media liet ze afgelopen weekend weten dat ze binnenkort te zien zal zijn in een andere populaire franchise.

Ze postte een selfie met Vin Diesel en maakte zo het leuke filmnieuws bekend. Ook hoofdrolspeler Vin Diesel deelde het nieuws op zijn kanalen.

Wanneer het tiende hoofdstuk in de 'Fast'-saga net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Check de post hier:

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer