Brooklyn Beckham deelt eerste foto's van bruiloft

Karen Luiken-11 april 2022 om 06:33

Amper twee dagen nadat Brooklyn Beckham het jawoord gaf aan Nicola Peltz worden de eerste kiekjes van de bruiloft al gedeeld. Via Instagram krijgen fans een kleine glimp van de grote dag.

De ceremonie vond zaterdag plaats in het huis van Nicola’s familie in Palm Beach. Het koppel gaf maar liefst 3,5 miljoen dollar uit aan hun huwelijk en nodigde gasten uit als Mel C, Gordon Ramsay, Eva Longoria, Marc Anthony en de tenniszusjes Serena en Venus Williams.

Brooklyn droeg een maatpak van Dior, Nicola een klassieke witte jurk van Valentino Haute Couture. Beide outfits zijn op de door Brooklyn gedeelde foto’s te zien. “Mijn prachtige bruid”, schrijft hij bij een van de beelden.

Nicola werd tijdens de ceremonie door haar vader naar het altaar begeleid. Haar 10-jarige schoonzusje Harper was één van de bloemenmeisjes.

Jaimie Vaes is weer vrijgezel

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:07

Jaimie Vaes gaat weer als vrijgezel door het leven. De ex van Lil Kleine maakt in een gesprek met RTL Boulevard bekend dat haar relatie met Afshin Momadi verleden tijd is.

Het gerucht over de breuk gaat al een tijdje rond, maar is nu dus ook bevestigd door Jaimie zelf. Over een reden houdt ze haar lippen stijf op elkaar, maar ze zegt wel dat het goed met haar gaat.

In de zomer werd bekend dat Jaimie opnieuw de liefde had gevonden bij Afshin Momadi, iemand die ze al twaalf jaar kent. “Ik vind hem heel erg leuk”, zei ze toen tegen RTL Boulevard. “We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Millie Bobby Brown brengt eigen boek uit

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:03

Millie Bobby Brown kan veel meer dan alleen acteren. De ‘Stranger Things’-ster blijkt ook over een aardige pen te beschikken. Binnenkort brengt ze haar eigen boek uit, zo maakt uitgeverij HarperCollins bekend.

Het boek heet ‘Nineteen Steps’ en is een episch verhaal over liefde, verlies en geheimen. Het speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en gaat over de 18-jarige Nellie Morris uit Londen.

Millie zei eerder in een verklaring al dat ze voor het boek geïnspireerd werd door haar oppas. “Het is heel persoonlijk voor mij”, aldus de actrice. “Ik luisterde tijdens het opgroeien naar haar verhalen en ervaringen met de oorlog en voel me vereerd dat ik haar verhaal in leven mag houden.”

‘Nineteen Steps’ komt naar verwachting in september uit.

Ontdek meer