Brooklyn Beckham deelt eerste foto's van bruiloft

Karen Luiken-11 april 2022 om 06:33

Amper twee dagen nadat Brooklyn Beckham het jawoord gaf aan Nicola Peltz worden de eerste kiekjes van de bruiloft al gedeeld. Via Instagram krijgen fans een kleine glimp van de grote dag.

De ceremonie vond zaterdag plaats in het huis van Nicola’s familie in Palm Beach. Het koppel gaf maar liefst 3,5 miljoen dollar uit aan hun huwelijk en nodigde gasten uit als Mel C, Gordon Ramsay, Eva Longoria, Marc Anthony en de tenniszusjes Serena en Venus Williams.

Brooklyn droeg een maatpak van Dior, Nicola een klassieke witte jurk van Valentino Haute Couture. Beide outfits zijn op de door Brooklyn gedeelde foto’s te zien. “Mijn prachtige bruid”, schrijft hij bij een van de beelden.

Nicola werd tijdens de ceremonie door haar vader naar het altaar begeleid. Haar 10-jarige schoonzusje Harper was één van de bloemenmeisjes.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer