‘Kingdom Hearts IV’ krijgt eerste trailer

Dieter Blarinckx-10 april 2022 om 17:01

Gamers opgelet! Producent Square Enix heeft namelijk zopas de eerste trailer gedropt van het vierde deel in de ‘Kingdom Hearts’-franchise. Helaas blijft een releasedatum wel nog uit…

Ter ere van het 20-jarige bestaan van de populaire gamesaga werd er op YouTube een heuse livestream gehouden met daarin exclusieve content. We zagen o.a. een nieuwe mobiele game in de saga, maar ook de voorstelling van deel 4 in het hoofdverhaal.

Square Enix dropte immers de eerste beelden van Lost Master Arc. Het speelt zich af in de wereld Quadratum, bestaande uit een realistisch ogende stad. Meteen in het begin mag hoofdpersoon Sora het opnemen tegen een reusachtige vijand. Ook wordt een nieuw personage, Strelitzia, geïntroduceerd en passeren Donald en Goofy de revue.

Zoals hierboven al aangegeven is er helaas nog geen releasedatum, alsook weten we nog niet op welke platformen deze game zal uitkomen.

Check de beelden hier:

EA onthult eerste teaser van 'Star Wars Jedi: Survivor'

Nico De Greef-28 mei 2022 om 06:52

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben tijdens Star Wars Celebration de eerste teaser trailer getoond van hun aankomende video game Star Wars Jedi: Survivor, de sequel en directe vervolg op het succesvolle Star Wars Jedi: Fallen Order. De nieuwe game moet uitkomen ergens in 2023.

In 2019 werden Star Wars-fans verrast met de release van de video game 'Jedi Fallen Order', waarin spelers in de huid kruipen van de Jedi Padawan Cal Kestis en op de vlucht zijn voor de Empire en diens dodelijke Inquisitors na Order 66.

Eerder dit jaar kondigde EA aan dat een sequel van de game in de maak is en gisterenavond tijdens Star Wars Celebration werd eindelijk de eerste teaser trailer van dat vervolg gedropt.

De sequel heeft de naam 'Star Wars Jedi: Survivor' gekregen en speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit de originele game af. Hoewel op dit moment nog maar weinig bekend is over het verhaal, laat de teaser wel zien dat minstens Cal en BD-1 terug van de partij zullen zijn. Verder zien we ook een imperial senator - een Pau'an alien van de planeet Utapau - op Coruscant een deal maken, een mysterieuze dark sider met wie Cal het aan de stok krijgt maar wiens gezicht we niet kunnen zien, en een vooralsnog onbekende figuur in een bactatank.

Wat dat allemaal te betekenen heeft, weten we niet, maar we kunnen alvast niet wachten om meer over de game te leren in de komende maanden. 'Star Wars Jedi: Survivor' staat gepland voor release in 2023 voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Netflix lanceert reeks nieuwe games

Karen Luiken-26 mei 2022 om 05:47

Zin in een spelletje? Dan kun je tegenwoordig ook bij Netflix terecht. De streamingsdienst biedt naast heel veel films en series ook een reeks games aan. En er zijn nieuwe toegevoegd!

Vanaf nu vind je tussen het spelaanbod van Netflix de spelletjes ‘Dragon Up’, ‘Moonlighter’ en ‘Townsmen - A Kingdom Rebuilt’. Vanaf 31 mei komt daar ook het ‘Exploding Kittens’-spel bij.

Het aanbod spelletjes op Netflix staat nu op 22. Ze zijn allemaal wereldwijd beschikbaar op iOS- en Android-toestellen.

Ontdek meer