Zangeres Camille uitgeroepen tot favoriete ster van België

Karen Luiken-10 april 2022 om 12:39

Na de internationale winnaars zijn nu ook de Belgische en Nederlandse winnaars van de Nickelodeon Kids’ Choice Award bekendgemaakt. Zangeres Camille is één van de gelukkigen: zij is uitgeroepen tot favoriete ster in België.

Camille nam het in haar categorie op tegen Axel Witsel, Stromae en Lost Frequencies. Andere winnaars zijn de familie Plas, die het won van de families Flex en Planckaert, en Max Verstappen. Laatstgenoemde pakte een prijs in de categorie favoriete ster van Nederland. Hij versloeg onder anderen Tabitha en Freek Vonk.

Op internationaal niveau won zangeres en actrice Olivia Rodrigo het van alle andere prijswinnaars. Zij ging met de meeste awards naar huis. Andere mazzelpikken zijn Ariana Grande, Justin Bieber, BTS en Adele.

Aanstaande woensdag om 19.00 uur wordt de awardshow om 19.00 uur uitgezonden op Nickelodeon in Nederland en België.

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

Ontdek meer