Zien: Melissa bezoekt Gianni in de gevangenis

Dieter Blarinckx-10 april 2022 om 09:56

Tijdens ‘Temptation Island 2020’ was er toch wel één koppel dat constant in de schijnwerpers liep: Gianni & Melissa. En nu - twee jaar later - zijn ze nog steeds een van de meest besproken koppels uit ‘Temptation Island’.

Het koppel moest in 2020 het tropisch eiland verlaten nadat ontdekt werd dat de twee allebei in het geheim toch een telefoon bij zich hadden waarmee ze communiceerden met elkaar. Maar ook nu staan ze weer in de spotlights want Gianni werd midden maart gearresteerd omdat hij verdacht wordt van drugshandel. Melissa vertelde ons in haar vlog openlijk over haar gevangenisbezoek.

“Het is fijn dat we elkaar even kunnen zien, maar het afscheid nemen, is allesbehalve leuk” klinkt het. Naast de bezoekjes op dinsdag horen ze elkaar dagelijks aan de telefoon. In het weekend mogen er ook videocalls plaatsvinden.

Check de vlog van Melissa hier:

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

NikkieTutorials dropt nieuwe NIMYA-producten

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:50

NikkieTutorials heeft als sinds een dik jaar haar eigen beautymerk NIMYA, en daar dropt ze nu nieuwe items van!

Voor haar eigen brand NIMYA lanceerde Nikkie zopas de gloednieuwe 'Spill The Juice'-collectie. Het gaat om een speciale lippenbalsem en lipgloss! En ze zijn volledig vegan en cruelty free!

Voor de balsem betaal je zo'n 13,99 euro, voor de gloss 15,99 euro.

Benieuwd naar meer? Check hier haar site of bekijk haar laatste video hieronder:

Ontdek meer