Zien: Melissa bezoekt Gianni in de gevangenis

Dieter Blarinckx-10 april 2022 om 09:56

Tijdens ‘Temptation Island 2020’ was er toch wel één koppel dat constant in de schijnwerpers liep: Gianni & Melissa. En nu - twee jaar later - zijn ze nog steeds een van de meest besproken koppels uit ‘Temptation Island’.

Het koppel moest in 2020 het tropisch eiland verlaten nadat ontdekt werd dat de twee allebei in het geheim toch een telefoon bij zich hadden waarmee ze communiceerden met elkaar. Maar ook nu staan ze weer in de spotlights want Gianni werd midden maart gearresteerd omdat hij verdacht wordt van drugshandel. Melissa vertelde ons in haar vlog openlijk over haar gevangenisbezoek.

“Het is fijn dat we elkaar even kunnen zien, maar het afscheid nemen, is allesbehalve leuk” klinkt het. Naast de bezoekjes op dinsdag horen ze elkaar dagelijks aan de telefoon. In het weekend mogen er ook videocalls plaatsvinden.

Check de vlog van Melissa hier:

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer