Tweede album The Starlings dropt op 13 mei!

Dieter Blarinckx-10 april 2022 om 09:44

Goed nieuws voor de fans van The Starlings, want zij hebben via sociale media bekendgemaakt dat hun gloednieuwe, tweede plaat vanaf 13 mei te verkrijgen zal zijn!

“Op 13 mei komt ons tweede album ‘Seaside’ uit. Trotser dan ooit”, klinkt het bij de post op instagram.

The Starlings is een muzikaal duo bestaande uit Tom Dice en Kato Callebaut. De twee lanceerden hun eerste single 'Mine' in 2019. Ze werden in een mum van tijd énorm populair door hun deelname aan het VTM-programma 'Liefde voor Muziek'. Daar ontvingen ze veel lof voor hun cover van 'Liefdeskapitein' van K3.

Nieuw album Harry Styles is eindelijk gelanceerd

Karen Luiken-20 mei 2022 om 06:30

Een grote dag is aangebroken voor fans van Harry Styles. De zanger heeft zijn langverwachte album ‘Harry’s House’ vandaag gelanceerd.

De plaat is Harry’s derde soloalbum en is de opvolger van ‘Fine Line’ uit 2019. Er staan in het totaal dertien nummers op, waarvan de al eerder uitgebrachte song ‘As It Was’ er één van is.

Een ander liedje heet ‘Daylight’. Daarover gaat het gerucht dat het over Taylor Swift zou gaan, maar Harry ontkent noch bevestigt dat. “Het gaat over een relatie waarin mijn liefde niet werd beantwoord”, aldus de zanger in The Howard Stern Show. “Maar ik ga je niet vertellen over wie het gaat.”

Harry omschreef zijn nieuwe album eerder al als ‘intiem’. “Het klinkt als het grootste en leukste album, maar het is verreweg het meest intieme."

Zien: Michael Amani & Jonatan Medart lanceren track 'Wajow'

Dieter Blarinckx-18 mei 2022 om 17:53

DJ Michael Amani en TikTokker/content creator Jonatan Medart hebben samen een nieuwe vette track gedropt!

De twee werkten eerder al samen, zo'n jaar geleden, voor 'Het 2021 Lied', dat ook op veel positieve reacties kon rekenen.

'Wajow", hun gloednieuwe collab, werd woensdagmiddag gedropt op YouTube, mét videoclip die geshoot werd in de Smile Safari. Qua vibe kan je het vergelijken met een propere versie van 'Drank & Drugs'.

Beluister 'm hieronder:

Ontdek meer