Zien: trailer reboot 'The Time Traveler's Wife'

Dieter Blarinckx-10 april 2022 om 09:31

In 2009 viel de hele wereld als een blok voor Eric Bana en Rachel McAdams in de romantische film 'The Time Traveler's Wife', en nu - zo'n 13 jaar later - maakt HBO er een tv-serie van!

HBO, het productiehuis achter kleppers zoals 'Sex and the City', 'Game of Thrones' en 'Euphoria', dropte zopas de eerste trailer van hun allernieuwste serie: 'The Time Traveler's Wife', een nieuwe interpretatie van het romantische verhaal.

Deze nieuwe serie is - net zoals de film uit 2009 - gebaseerd op de gelijknamige roman van Audrey Niffenegger. In de hoofdrollen zien we Rose Leslie (bekend uit 'Downton Abbey' en 'Game of Thrones') en Theo James ('Divergent'-films).

De nieuwe serie zal te streamen zijn via HBO Max, en bij ons via Streamz. Wanneer de serie net online zal staan, is helaas nog niet geweten. Wél weten we al dat het nog dit jaar zal zijn!

Check de trailer hier:

Plannen voor nieuwe seizoenen 'Wednesday' liggen klaar

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:53

Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor het tweede seizoen van ‘Wednesday’ wordt aangekondigd. Hoewel het groene licht nog niet officieel gegeven is, wordt er door producer Tim Burton al gesproken over een vervolg. Sterker nog: volgens hem liggen er zelfs al plannen klaar voor een derde én vierde seizoen.

‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Er keken in de eerste zeven dagen sinds de release nooit zoveel mensen naar een Engelstalige Netflix-serie als naar ‘Wednesday’. Voorheen stond het record op naam van ‘Stranger Things’.

Het is dan waarschijnlijk ook niet de vraag óf er een vervolg wordt aangekondigd, maar wanneer. En als we producer Tim Burton mogen geloven, zou dat binnenkort zomaar eens kunnen gebeuren.

“Voor ons is het altijd kijken naar de toekomst”, zegt hij in een gesprek met Variety. “Als we een show maken, kijken we meteen naar meerdere seizoenen. We gaan er nooit vanuit, maar je hoopt er natuurlijk op dat een show succesvol zal zijn. Je legt altijd minimaal drie of vier seizoenen aan potentiële verhaallijnen klaar.”

Natuurlijk kunnen de plannen altijd wijzigen, maar toch blijft de producer bij zijn standpunt. “We hebben een vrij duidelijk beeld van wat we willen doen in toekomstige seizoenen.”

Yay! De trailer van derde seizoen 'Emily in Paris' is hier

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:42

Heel veel drama, nog veel meer fashion en opnieuw een prachtig beeld van Parijs. Dat is wat we volgens een gloednieuwe trailer mogen verwachten van het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’.

Het derde seizoen gaat allemaal om het maken van keuzes. Kiest Emily voor haar ene of haar andere job? Gaat ze voor Alfie of Gabriel? En staan haar vriendinnen op de eerste plek of is toch haar liefdesleven belangrijker?

Drie vragen waar we vanaf 21 december hopelijk een antwoord op krijgen. Dan verschijnt het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ op Netflix.

Ontdek meer