Maxime Meiland verklapt details over trouwjurk

Karen Luiken-10 april 2022 om 07:45

De grote dag voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer komt steeds dichterbij. De twee stappen binnenkort in het huwelijksbootje en daar hoort natuurlijk een trouwjurk bij. In een gesprek met Beau Monde verklapt Maxime daar een aantal details over.

De realityster denkt niet dat het gemakkelijk gaat worden om de perfecte trouwjurk te vinden. Ze heeft namelijk een aantal strenge eisen. “Het wordt sowieso wit”, vertelt Maxime. “Over het model ben ik nog niet uit. Ik neig naar een prinsessenjurk met een strak lijfje. Wat ik wel weet, is dat ik echt een bruidsjurk wil. Niet dat je denkt: ze gaat naar een gala.”

Maxime is nu bijna twee jaar samen met Leroy. Het koppel verwelkomde in september dochtertje Vivé. Maxime heeft daarnaast ook al een andere dochter, Claire, uit een eerdere relatie. Een paar weken verloofden de twee zich.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer