Maxime Meiland verklapt details over trouwjurk

Karen Luiken-10 april 2022 om 07:45

De grote dag voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer komt steeds dichterbij. De twee stappen binnenkort in het huwelijksbootje en daar hoort natuurlijk een trouwjurk bij. In een gesprek met Beau Monde verklapt Maxime daar een aantal details over.

De realityster denkt niet dat het gemakkelijk gaat worden om de perfecte trouwjurk te vinden. Ze heeft namelijk een aantal strenge eisen. “Het wordt sowieso wit”, vertelt Maxime. “Over het model ben ik nog niet uit. Ik neig naar een prinsessenjurk met een strak lijfje. Wat ik wel weet, is dat ik echt een bruidsjurk wil. Niet dat je denkt: ze gaat naar een gala.”

Maxime is nu bijna twee jaar samen met Leroy. Het koppel verwelkomde in september dochtertje Vivé. Maxime heeft daarnaast ook al een andere dochter, Claire, uit een eerdere relatie. Een paar weken verloofden de twee zich.

Temptations Heikki vader geworden

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33

Er is een ‘Temptation Island’-baby geboren. Heikki, die in 2019 samen met zijn ex-vriendin Milou deelnam aan de ultieme relatietest, heeft een dochter gekregen.

De realityster maakt het nieuws bekend via Instagram. Daar deelt hij een foto met zijn kersverse kleine. “She here”, schrijft hij erbij. “Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna.” Moeder en dochter maken het volgens hem goed.

In maart maakte Heikki en zijn nieuwe vriendin Kaylee bekend in verwachting te zijn. Voor Heikki is het nu zijn eerste kindje, voor Kaylee de tweede. Zij heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie.

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Ontdek meer