Olivia Rodrigo grote winnaar bij Kids' Choice Awards

Karen Luiken-10 april 2022 om 07:40

Olivia Rodrigo mag zich met recht de grote winnaar van de Kids’ Choice Awards noemen. De zangeres en actrice uit ‘High School Musical: The Musical: The Series’ won zaterdag meerdere prijzen.

Zelf kreeg Olivia twee awards: die voor favoriete muzikale doorbraak en die van favoriete vrouwelijke tv-ster. Verder won ook de show waar ze bekend door is geworden, ‘High School Musical: The Musical: The Series’, een prijs. Namelijk die voor favoriete jeugdserie.

Andere prijswinnaars waren Joshua Bassett, Billie Eilish, Ed Sheeran, BTS, Justin Bieber, Adele en Ariana Grande. Ook iCarly en America’s Got Talent verdienden een award.

Het was alweer de 35ste editie van Nickelodeons Kids’ Choice Awards. Het evenement vond plaats in het Californische Santa Monica.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' online

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:36

Afgelopen week werden fans al warm gemaakt met een trailer, maar nu staan de afleveringen dan ook eindelijk online. Het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ kan gebingewatcht worden!

In het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ denken de deelnemers dat ze meedoen aan een gloednieuwe datingshow. Maar niets is minder waar. De kandidaten worden naar een tropisch paradijs gestuurd waar ze niemand mogen aanraken, kussen of enige andere vorm van intimiteit mee mogen hebben. Hoe leuk ze elkaar ook vinden.

Nieuw dit seizoen is dat de deelnemers gebruik mogen maken van ‘free kisses’, die ingezet mogen worden tijdens een date. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Het eerste deel van ‘Too Hot To Handle’ staat nu online, het tweede deel volgt volgende week.

Ontdek meer