Olivia Rodrigo grote winnaar bij Kids' Choice Awards

Karen Luiken-10 april 2022 om 07:40

Olivia Rodrigo mag zich met recht de grote winnaar van de Kids’ Choice Awards noemen. De zangeres en actrice uit ‘High School Musical: The Musical: The Series’ won zaterdag meerdere prijzen.

Zelf kreeg Olivia twee awards: die voor favoriete muzikale doorbraak en die van favoriete vrouwelijke tv-ster. Verder won ook de show waar ze bekend door is geworden, ‘High School Musical: The Musical: The Series’, een prijs. Namelijk die voor favoriete jeugdserie.

Andere prijswinnaars waren Joshua Bassett, Billie Eilish, Ed Sheeran, BTS, Justin Bieber, Adele en Ariana Grande. Ook iCarly en America’s Got Talent verdienden een award.

Het was alweer de 35ste editie van Nickelodeons Kids’ Choice Awards. Het evenement vond plaats in het Californische Santa Monica.

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

'Daens de Musical' stopt op 1 oktober!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:56

Het is één van de meest geliefde en succesvolle musicals ooit in Vlaanderen, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat binnenkort het doek valt over 'Daens de Musical'.

"Op 1 oktober 2022 stopt de succesmusical Daens definitief. Na een bijzonder succesvolle speelperiode in het Studio 100 Pop-Up Theater en meer dan 225.000 bezoekers komt er dit najaar een einde aan de 2.0-versie van één van de meest succesvolle Vlaamse musicals", klinkt het bij de aankondiging.

Er zijn nog een aantal tickets te koop, dus wil je deze spektakelmusical zeker niet missen. Check dan hier nog voor de laatste plaatsen!

Ontdek meer