Relatiebreuk valt Shawn Mendes zwaar

Karen Luiken-10 april 2022 om 07:39

Shawn Mendes heeft het een paar maanden na de breuk met Camila Cabello nog altijd zwaar. Met zijn nieuwe liedje ‘When You’re Gone’ probeert hij de boel te verwerken. Dat zegt de zanger in een gesprek met Reuters.

Eind vorig jaar maakten Shawn en Camila bekend na een relatie van drie jaar uit elkaar te gaan. Het nummer ‘When You’re Gone’, dat volgens Shawn erg therapeutisch werkt, gaat daarover. Hij zingt over het verwerken van een relatiebreuk en over de emoties die daarbij vrijkomen.

De song bevat onder meer de lyrics: 'It’s hard for me to let go of you, I’m just trying to hold on.' En met dat laatste, volhouden, heeft hij tot op de dag van vandaag nog steeds moeite. "Nee, ik hou het niet vol", zegt hij.

“Ik denk dat ik me na de breuk realiseerde hoeveel zij me beschermde”, aldus de zanger. “Ik moet mezelf ook kunnen beschermen. Ik denk dat je die zwakke plekken pas ziet als ze open liggen.”

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer