Relatiebreuk valt Shawn Mendes zwaar

Karen Luiken-10 april 2022 om 07:39

Shawn Mendes heeft het een paar maanden na de breuk met Camila Cabello nog altijd zwaar. Met zijn nieuwe liedje ‘When You’re Gone’ probeert hij de boel te verwerken. Dat zegt de zanger in een gesprek met Reuters.

Eind vorig jaar maakten Shawn en Camila bekend na een relatie van drie jaar uit elkaar te gaan. Het nummer ‘When You’re Gone’, dat volgens Shawn erg therapeutisch werkt, gaat daarover. Hij zingt over het verwerken van een relatiebreuk en over de emoties die daarbij vrijkomen.

De song bevat onder meer de lyrics: 'It’s hard for me to let go of you, I’m just trying to hold on.' En met dat laatste, volhouden, heeft hij tot op de dag van vandaag nog steeds moeite. "Nee, ik hou het niet vol", zegt hij.

“Ik denk dat ik me na de breuk realiseerde hoeveel zij me beschermde”, aldus de zanger. “Ik moet mezelf ook kunnen beschermen. Ik denk dat je die zwakke plekken pas ziet als ze open liggen.”

Zien: zo onthulde Hanne haar babynieuws aan Julia en Marthe

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:46

K3-tje Hanne Verbruggen maakte vorige week bekend dat ze bevallen is van een gezond zoontje Julien. Op de sociale media van VTM en K3 werd nu een video gepost waarin Hanne haar zwangerschap onthult aan Julia en Marthe.

“Ik ben zwanger!” 😍 Hoe schattig is de reactie van tante Marthe en tante Julia op het zwangerschapsnieuws van Hanne? 🤰🧡”, luidt het in de caption van de video.

De hartverwarmende video werd gepost op de kanalen van zowel VTM als K3 en geven een voorsmaakje van de docu die Hanne, Marthe en Julia een jaar volgt als de “nieuwe K3”.

'K3, één jaar later' zal vanaf zaterdag te zien zijn bij VTM en online via VTM GO.

Check de video hier:

Johnny Depp komt naar Graspop!

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:39

Wie al uitkijkt naar het festivalseizoen van volgend jaar en daarnaast fan is van acteur Johnny Depp, gaan we nu héél blij maken. Hij staat namelijk volgend jaar op het podium van Graspop!

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft immers zopas bekendgemaakt dat hij volgend jaar naar ons land komt met zijn band Hollywood Vampires.

Naast Hollywood Vampires maakte Graspop ook nog 102 andere namen van de line-up bekend, met o.a. In Flames, Rancis, Pantera,…

Graspop zal in 2023 plaatsvinden tussen 15 en 18 juni. De ticketverkoop start al snel: deze zaterdag om 10u ’s ochtends via deze website.

Ontdek meer