EOTB-ster Dusty laat van zich horen na heftig ongeluk

Karen Luiken-14 augustus 2021 om 05:00

Dusty Taconis heeft een paar weken na het ernstige scooterongeluk van zich laten horen. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster laat weten dat hij druk bezig is met revalideren.

Het ongeluk gebeurde zo’n 3,5 week geleden. Dusty kwam met een scooter ten val en raakte ernstig gewond. Hij moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht, waar hij vanwege meerdere hersenbloedingen een zware hersenoperatie moest ondergaan. Hij lag dagenlang aan de beademing.

De social media-kanalen van Dusty werden al die tijd bijgehouden door familieleden, die volgers regelmatig een update over zijn gezondheid gaven. Nu komt de EOTB-ster zelf met een filmpje. “Ik heb een zware val meegemaakt”, vertelt hij. “Ik heb in het ziekenhuis in coma gelegen. Ik heb heel veel meegemaakt, en daarom ben ik nu aan het kijken wat ik wel en niet kan.”

Beter is Dusty nog lang niet. Hij geeft toe het lastig te vinden dat hij zichzelf niet meer is. “Ik ben nog steeds volop bezig met herstellen, met het onder de knie krijgen van mijn eigen lichaam. Bedankt aan iedereen die berichtjes of kaartjes heeft gestuurd. Hopelijk komen we er beter uit en gaan we knallen dit jaar.”

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer