EOTB-ster Dusty laat van zich horen na heftig ongeluk

Karen Luiken-14 augustus 2021 om 05:00

Dusty Taconis heeft een paar weken na het ernstige scooterongeluk van zich laten horen. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster laat weten dat hij druk bezig is met revalideren.

Het ongeluk gebeurde zo’n 3,5 week geleden. Dusty kwam met een scooter ten val en raakte ernstig gewond. Hij moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht, waar hij vanwege meerdere hersenbloedingen een zware hersenoperatie moest ondergaan. Hij lag dagenlang aan de beademing.

De social media-kanalen van Dusty werden al die tijd bijgehouden door familieleden, die volgers regelmatig een update over zijn gezondheid gaven. Nu komt de EOTB-ster zelf met een filmpje. “Ik heb een zware val meegemaakt”, vertelt hij. “Ik heb in het ziekenhuis in coma gelegen. Ik heb heel veel meegemaakt, en daarom ben ik nu aan het kijken wat ik wel en niet kan.”

Beter is Dusty nog lang niet. Hij geeft toe het lastig te vinden dat hij zichzelf niet meer is. “Ik ben nog steeds volop bezig met herstellen, met het onder de knie krijgen van mijn eigen lichaam. Bedankt aan iedereen die berichtjes of kaartjes heeft gestuurd. Hopelijk komen we er beter uit en gaan we knallen dit jaar.”

Kanye West koopt appartement in België

Karen Luiken-24 september 2021 om 06:51

Kanye West zal in het vervolg wat vaker in ons land te vinden zijn. Althans, dat is waarschijnlijk de bedoeling nu hij een appartement in Wijnegem zou hebben gekocht.

Volgens HLN zou het gaan om een optrekje bij Kanaal, een voormalige jeneverstokerij die is omgebouwd tot een particuliere kunstgalerie, luxe woningen en lofts. Het huis zou officieel niet te koop hebben gestaan.

Hoewel ze bij Kanaal niet bevestigen of Kanye inderdaad een woning heeft gekocht, geven mensen in de omgeving wel aan dat de rapper in de buurt is.

Mochten de geruchten kloppen, dan is het al het tweede optrekje dat Kanye in korte tijd koopt. Niet zo lang geleden legde hij nog 57 miljoen dollar neer voor een strandhuis in Malibu. Ook heeft hij woningen in Wyoming en Chicago.

Tweede seizoen 'Tiger King' komt nog dit jaar naar Netflix

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:00

'Tiger King' keert terug naar je beeldbuis. De veelbesproken show komt binnenkort met een tweede seizoen naar Netflix. De streamingsdienst laat weten dat de nieuwe afleveringen nog dit jaar online verschijnen.

“Tiger King komt dit jaar terug”, zo klinkt het op Twitter. “Het tweede seizoen belooft net zoveel chaos en waanzin als het eerste.” Bij de tweet wordt een foto gedeeld van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Geruchten over een tweede seizoen van ‘Tiger King’ gingen al een tijdje rond, maar zijn nu pas bevestigd. Hoewel er nog niet veel over bekend is, lijken we uit een aankondigingsvideo van Netflix – waarin meerdere shows voorbij komen – te kunnen opmaken dat zowel Joe Exotic als Carole Baskin een comeback zal maken.

Ontdek meer