Je krijgt het spontaan warm van trailer nieuwe ‘After’-film

Karen Luiken-10 april 2022 om 06:51

Hoe meer films in de ‘After’-reeks er komen, hoe intiemer ze worden. Tessa en Hardin zijn terug voor alweer een vierde deel en de trailer daarvan is nu verschenen.

In ‘Happy Ever After’ krijgen we te zien hoe het intieme liefdesverhaal tussen Tessa en Hardin verdergaat. Niemand had verwacht dat ze zover zouden komen, maar houden ze het ook nu nog vol? Of neemt het giftige deel van hun relatie het over van de passionele kant?

De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin. ‘Happy Ever After’ wordt helaas het laatste deel uit de reeks en zal in september in de bioscopen verschijnen.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Bloederige trailer 'The Invitation' gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:11

Het belooft een najaar vol horror te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, een nieuwe verfilming van een Stephan King-boek, de angstaanjagende 'Smile', maar ook met de bloederige vampierenfilm 'The Invitation'.

Na de dood van haar moeder doet Evie (Nathalie Emmanuel - bekend van 'Game of Thrones') een DNA-test, waarna ze ontdekt dat ze een neef heeft die ze nooit gekend heeft. Ze wordt door haar nieuwe familie uitgenodigd voor een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. In eerste instantie wordt ze verleid door een sexy aristocraat, maar al snel belandt ze in een nachtmerrie als ze de duistere geheimen van haar familie ontdekt...

'The Invitation' zal deze herfst te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de intrigerende trailer hieronder:

Ontdek meer